Edukacija

[MeetUP] “AI i kreacija sadržaja: Od teorije do prakse”

Pridruži nam se 22. februara i otkrij kako vještačka inteligencija mijenja igru za kreatore, marketare i entuzijaste za AI, nudeći nove alate i pristupe u kreiranju sadržaja.

Događaj

22.02.2024. 18:00 – 22.02.2024. 19:30

Online

Mozaik startup studio, Maršala Tita 54, II sprat, Sarajevo

PRIJAVI SE OVDJE

🗓️ Datum: 22.02.2024.

🕒 Vrijeme: 18:00 do 19:30 sati

🏢 Lokacija: Mozaik startup studio, Maršala Tita 54, II sprat, Sarajevo ili 🌐 Online opcija: Zoom link će biti dostupan nakon prijave (ako izabereš online opciju)

Budi dio hibridnog meetupa gdje ćemo istražiti revolucionarni svijet kreiranja sadržaja uz pomoć vještačke inteligencije! Ovaj događaj je savršen za sve kreatore sadržaja, marketare, pisce, dizajnere, kao i entuzijaste za AI tehnologiju koji žele da nauče kako maksimalno iskoristiti mogućnosti koje AI nudi u kreaciji sadržaja.

Šta možeš očekivati?

 Teorijski uvid: Prezentacija će započeti s osnovama kreiranja sadržaja uz pomoć AI, uključujući izbor alata i razvoj strategije sadržaja. Razmotrit ćemo ključne koncepte i najbolje prakse koje će ti pomoći da razumiješ potencijal i ograničenja AI u kreaciji sadržaja.

✔ Praktične demonstracije: Nakon teorijskog dijela, preći ćemo na praktične demonstracije. Prikazaćemo kako se AI alati mogu koristiti za pisanje, generaciju slika, i kreaciju video sadržaja. Demonstracije će uključivati primjere iz stvarnog života i naše sopstvene projekte, dajući ti  jasan uvid u proces od ideje do realizacije.

✔ Interaktivnu diskusijuMeetup će završiti sesijom pitanja i odgovora, gdje ćeš imati priliku da postaviš pitanja, razmijeniš ideje i iskustva s ostalim učesnicima i učesnicama, i direktno se konsultuješ s predavačem.

Predavač: Sabahudin Murtić, dvadesetdevetogodišnji entuzijasta za AI sa diplomom iz Poslovnih informacionih sistema, posvećen je istraživanju svijeta vještačke inteligencije i njenog potencijala u kreiranju sadržaja. Njegova strast prema AI, posebno u generisanju slika pomoću DALL·E modela, motivisala ga je da istraži integraciju AI tehnologija u marketing. Trenutno radi na promociji AI alata i priprema pokretanje biltena “AI Case Study”, s ciljem informisanja i inspirisanja zajednice. 

Bez obzira da li imaš iskustva u korištenju AI alata za kreaciju sadržaja ili tek počinješ, ovaj meetup će ti pružiti dragocjene uvide i alate koji će ti pomoći da svoje projekte podigneš na viši nivo.

S toga se prijavi odmah preko prijavne forme na vrhu članka. 👆 Meetup je besplatan, ali je broj mjesta u Mozaik startup studiju ograničen.

Vidimo se 22. februara i spremi se da otkriješ kako AI može transformisati tvoj pristup kreiranju sadržaja!

Preuzeto sa: lonac.pro