Događaji

Bend Sunshine u banjalučkom Klubu studenata 16. marta

I mart mjesec obilježiće svirke odličnih regionalnih bendova i izvođača koji će nastupiti u banjalučkom Klubu studenata. Nakon ranije najavljenih koncerata za februar, gdje nas očekuju /M.O.R.T. – 10. februar; Vojko V – 16. februar i Mile Kekin – 17. februar), sredinom marta, tačnije 16.03. u KSB-u nastupiće bend Sunshine.

Beogradski hip-hop sastav Sunshine, koji je vrhunac popularnosti doživio u drugoj polovini devedesetih godina prošlog vijeka, ponovo je koncertno aktivan na oduševljenje brojne publike širom regije.

Prošle su tri decenije kako je Bane Bojović frontmen benda okupio ekipu kojoj je dao ime Sunshine ne sluteći da će samo koju godinu kasnije postati jedan od najznačajnijih bendova na sceni, bend koji je “definisao muziku devedesetih”, I koji je ostavio veliki trag na muzičkoj sceni svojim brojnim hitovima kao što su: “Žaklina”, “Miss J”, “Misli mene Gone”, “Priđi Mi Ti”, “Zig Zigi”, ….

U pretprodaju su puštene ulaznice po cijeni od 15 KM za ovaj koncert, koje se mogu kupiti putem prodajnog servisa www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH. Takođe, ulaznice se mogu kupiti i u KSB-u.

Sve informacije o koncertnom programu u KSB pratite na https://www.facebook.com/okteammusic/

Izvor: Saopštenje