DogađajiIzdvajamo

Besplatno predavanje – Kako ostati istrajan u treningu

Ovo je drugo u nizu besplatno predavanje o zdravim navikama. Prethodno smo govorili uopšteno o usvajanju navika i istrajnosti u njima. Sada se fokusiramo na specifične zdrave navike sa kojima se mnogi od nas bore.  Trening – kako ostati istrajan?

* Napomena: molimo Vas da se prijavljujete na predavanje samo u slučaju da planirate prisustvovati, jer je broj mjesta ograničen. Mail će vas podsjetiti na predavanje taj dan, i dobićete zoom link. Na vama je samo da dođete. 🙂

Za prijavu je potrebno da se registrujete na platformu psychocare.live i da se prijavite na radionicu koja će biti na početnoj stranici. 

Šta vas čeka na predavanju?

Da bi se život upotpunio zdravim navikama, neizbježan i jako bitan faktor je fizička aktivnost, koja u današnje vrijeme daje dosta pogrešnu sliku onoga šta bi fizička aktivnost zapravo trebala da bude. Pričaćemo o najčešćim mitovima o trenigu, te preprekama koje se najčešće nađu na putu ka zdravom tijelu. Te kako da ih prepoznate i prevaziđete. Dobićete informacije o beneficijama samog treninga na Vaš svakodnevni život, te važnosti istrajavanja u ovom polju. Naš predavač – Marko Marinčić, sa Vama će podijeliti i njegovo iskustvo, prepreke sa kojima se nosio i preprekama sa kojima se još uvijek nosi i kako ih svakodnevno prevazilazi.

Želimo da budete slobodni da podijelite svoju priču i poteškoće u treningu, te da budete slobodni da pitate sve što Vas zanima. I da što prije primjenite naučeno. 😊

Vidimo se 15.10. u 19:00. Radujemo se.