Događaji

14. Regionalni sajam poslova: Mladi, vaša idealna prilika je ovde

Ove godine, Regionalni Sajam Poslova će se održati u periodu od 24. do 31. oktobra, pružajući kandidatima iz celog regiona priliku da vide ponudu poslova svih poslodavaca i nađu idealnu poslovnu priliku za sebe. Prošle godine sajam je posetilo preko 250.000 ljudi samo u Srbiji i više od pola miliona na regionalnom nivou i imalo priliku da bolje upoznaju poslodavce, raspitaju se o otvorenim pozicijama i na kraju konkurišu i pronađu pravi posao za sebe.

I ove godine ističemo da se inicijativa “Otvoreni Balkan” nastavlja, omogućavajući kandidatima iz Severne Makedonije i Srbije da se zaposle u nekoj od ovih zemalja bez dodatnih dokumenata, radnih viza ili posebnih dozvola.

Vebinar za mlade: „Kada je pravo vreme za početak karijere“

Osim toga, tokom trajanja Regionalnog Sajma Poslova, organizovaćemo tri vebinara namenjena kandidatima. Za mlade koji završavaju školovanje i ulaze u svet rada, pripremili smo vebinar pod nazivom “Kada je pravo vreme za početak karijere“, gde ćemo zajedno istražiti optimalne korake za početak uspešne karijere. Ako ste strastveni prema IT industriji ili razmišljate o prelasku u ovu oblast, ne propustite vebinar “Kako do uspešne IT karijere“, gde ćemo deliti vredne savete i strategije za postizanje uspeha u IT sektoru. I za kraj vebinar namenjen svim kandidatima pod nazivom “Upravljanje stresom tokom procesa traženja posla” kako bismo vam pružili alate i tehnike za efikasno upravljanje stresom tokom traženja posla i osnažili vas na vašem profesionalnom putovanju.

Kao i prethodnih godina organizovana je i tradicionalna igra “Lov na blago” koja će posetiocima omogućiti osvajanje vrednih nagrada poput dve noći u hotelu Mona na Zlatiboru za dve osobe, 10 vaučera od po 3.000 RSD u Vulkan knjižarama i 10 Infostudovih poklon paketa.

Takođe tu je i naše veliko regionalno istraživanje tržišta rada sa kojim želimo da saznamo šta vam je dobro i sa druge strane šta vas muči, ali takođe i da čujemo vaša očekivanja od posla.

Vidimo se i ove godine na Regionalnom sajmu poslova! Bez obzira na vaše iskustvo ili trenutnu poziciju u karijeri, verujemo da će ovaj događaj imati nešto za svakoga. Ne propustite priliku da nas posetite od 24. do 31. oktobra na Regionalni sajam poslova i započnete svoju karijeru u pravom smeru.

Budite u toku sa svim aktuelnostima tokom Sajma, prijavite se za obaveštenja. 

Pridružite nam se na najvećem događaju u domenu zapošljavanja u našem regionu i budite deo uspešne priče koja se već četrnaesti put nastavlja. Vidimo se na Regionalnom sajmu poslova!

Preuzeto sa: hocu.ba