EdukacijaIzdvajamo

Kurs vještačke inteligencije i njena primjena u razvoju karijere

Otkrijte neograničene mogućnosti vještačke inteligencije

👉 Ovaj kurs pruža učesnicima osnovno znanje o generativnom AI-u i različitim aplikacijama AI-a, kao i specifičnim alatima kao što su ChatGPT i Midjourney. Kroz kurs će se istražiti kako koristiti ove alate za generisanje efikasnih odgovora, kako pisati promptove i optimizovati ih za bolje rezultate.
🤗 Takođe će se obraditi generisanje video i audio sadržaja pomoću AI tehnika. Kurs će takođe obuhvatiti napredne funkcionalnosti ChatGPT-a, kao i integraciju AI alata u sistem za podršku.

👏 𝐊𝐨𝐦𝐞 𝐣𝐞 𝐤𝐮𝐫𝐬 𝐧𝐚𝐦𝐢𝐣𝐞𝐧𝐣𝐞𝐧?

✅ Kreativcima poput dizajnera, pisaca, umjetnika i muzičara koji žele da nauče kako da koriste AI alate za generisanje kreativnih sadržaja poput teksta, slika, videozapisa ili zvuka.
✅ Preduzetnike i poslovne stručnjake koji žele da razumiju kako mogu iskoristiti generativnu vještačku inteligenciju za unapređenje svojih proizvoda, usluga ili procesa.
✅ Studente koji žele da steknu temeljno znanje o generativnoj vještačkoj inteligenciji i njenim primjenama u različitim oblastima.
✅ Nastavnike i edukatore koji žele da unesu generativnu vještačku inteligenciju u svoje kurseve i obuke, kako bi studentima omogućili da steknu praktična znanja i vještine.
✅ Tehnološke entuzijaste koji su zainteresovani za novosti u oblasti vještačke inteligencije i žele da se upoznaju sa generativnim AI alatima i aplikacijama.

🛡 Više informacija o kursu možete pronaći na linku https://informatickaakademija.com/kursevi/kurs-vjestacke-inteligencije-i-njena-primjena-u-razvoju-karijere/ ili nam pišite na ☎️ 066 99 66 88 (Viber/WhatsApp) ili nam se javite u DM 👇

📌 Vidimo se na kursu

Preuzeto sa: Instagram @infoars.akademija