Organizacije

Udruženje mladih “Heroj” Kotor Varoš ima odličnu priliku baš za Vas

Mladi ste, puni želje za angažovanje i prihvatanje prilika koje Vam se pružaju. Udruženje mladih “Heroj” Kotor Varoš ima odličnu priliku baš za vas.

U okviru projekta “Nova generacija, novi glasovi” organizujemo set radionica i treninga obuke za pisanje medijskih tekstova, blogova i svih oblika objava putem modernih online medija. Takođe, u saradnji sa predstavnicima medijskih organizacija na našim prostorima obezbijeđeni su i treninzi za buduće web dizajnere i male programere u sklopu kojih će se mladi osnažiti znanjem iz oblasti kreiranja i uređivanja web portala i web stranica.

Poziv traje sedam dana i to u periodu od 07. 06. 2021. godine do 14. 06. 2021. godine do 12 časova.

Na ovaj program se mogu prijaviti mladi iz Kotor Varoša, Čelinca i Kneževa, a sve ostale informacije će biti dostupne po zatvaranju poziva.

Radionice imaju za cilj da aktivnim mladim ljudima zainteresovanim za online medije, kroz teorijske i praktične radionice omogući unapređivanje njihovih znanja i sticanje novih vještina, kako bi se aktivno bavili informisanjem javnosti putem online platformi. Ovi ciljevi će se postići kroz četiri dvodnevne radionice u Kotor Varošu, Kneževu i Čelincu, nakon čega će učesnici dobiti priliku da pišu za novi informativni portal za mlade.

Program je prvenstveno namijenjen početnicima, mladim ljudima od 16 – 30 godina sa područja Kotor Varoša, Kneževa i Čelinca. Svi učesnici će imati priliku da nauče profesionalno i kreativno koristiti tehnike pisanja i kreiranja tekstualnog, vizuelnog i video sadržaja putem interneta,

Učešće na radionicama je besplatno i da sve troškove snosi organizator, a svi učesnici koji uspješno završe obuku dobiće i sertifikat o stečenim znanjima u online novinarstvu.

Vaše prijave i aplikacije možete slati putem:
Facebook stranice Udruženje mladih, “Heroj” Kotor Varoš
ili na e-mail adresu – udruzenjemladihheroj@gmail.com

Prijave treba da sadrže Vaše osnovne informacije i kontakt telefon, te e-mail adresu.

Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI) koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM) uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Preuzeto sa: Perpetuum mobile