Ostalo

Plivački miting u Banjaluci kvalifikacioni za Olimpijske igre

FINA (Svjetska plivačka federacija) uvrstila “Borac TeleGroup Grand Challenge 2021” u svoj kalendar čime je postao kvalifikacioni plivački miting za predstojeće Olimpijske igre u Tokiju.

Sobzirom da je posljednji rok za ispunjenje normi za Olimpijske igre, 27.06.2021. godine, ovim smo pružili još jednu šansu svim kandidatima da pokušaju isplivati norme i time obezbijede učešće na najznačajnijoj sportskoj manifestaciji.

Mi kao organizator već uveliko radimo i spremamo se za ovo takmičenje. Sigurni smo da ćemo sve dobro pripremiti, ali da će i epidemiološka situacija ići na bolje, kako bismo ponijeli epitet najboljeg plivačkog mitinga, ne samo u Bosni i Hercegovini, već i u regionu – navodi se u saopštenju PK Borac.

– Već imamo najave koje zemlje bi mogle učestvovati na našem mitingu, od kojih čak i nekoliko prekookeanskih.Veliku zahvalnost dugujemo Generalnom sponzoru mitinga, kompaniji TeleGroup, ali i svim ostalim velikim kompanijama koje su uz nas, a to su: Mtel, Mozzart, Triglav osiguranje, Gumam, Hostel City Banja Luka, Mad Wave i Dimsport Slovenija – dodaje u saopštenju.