Edukacija

Prijavi se na webinar i nauči kako ostvariti isplanirane ciljeve

Ono gdje smo sada nije rezultat sudbine pa čak ni naših potencijala nego isključivo opsega i kvaliteta naših ciljeva.

U svakom trenutku i bilo šta da radimo moramo znati svoj cilj. Ciljevi su ključna magija života i ključna tajna uspjeha. Ono što uspješne ljude razlikuje od neuspješnih jesu dobro postavljeni ciljevi.

Upravo zato u utorak 22.12.2020. godine od 13 do 16 sati uključi se na Zoom i slušaj fantastičan webinar Marine Bakić: Planiranje ciljeva koji se ostvaruju.

Marina Bakić je diplomirana psihologinja, savjetnica za medije i certificirana NLP Practitioner Međunarodne asocijacije NLP instituta IN-NLP – Berlin. Certificirana je trenerica komunikacijskih vještina sa brojnim uspješno održanim obukama iz oblasti interne i eksterne komunikacije, smanjenja konflikata i stresa i povećanja samopouzdanja, kao i javnih nastupa, strateške komunikacije sa medijima i povećavanja moći uvjeravanja publike, uz primjenu suvremenih tehnika NLP-a.

Na obuci ćeš saznati kako postaviti ciljeve koji se ostvaruju, koja pravila treba znati i koje tehnike koristiti kako bi se oni i programirali u našem umu. Kroz niz praktičnih vježbi na obuci se radi na postavljanju individualnih ciljeva i rješavanju uobičajenih potencijalnih izazova pri njihovoj realizaciji u svakodnevnom životu.

Zato ne čekaj i osiguraj svoje mjesto na webinaru odmah putem prijave na link ispod. Prijave za učešće su obavezne, a svi prijavljeni učesnici će dobiti link za učešće putem Zoom platforme.

https://www.lonac.pro/prijavi-se-na-webinar-i-nauci-kako-ostvariti-isplanirane-ciljeve

Preuzeto sa: lonac.pro