DogađajiIzdvajamo

Online događaj “Razvoj i upravljanje karijerom”

Pozivamo vas na online događaj “Razvoj i upravljanje karijerom” 🌐

U dinamičnom i promenljivom svetu današnjice, važnost razvoja karijere nikada nije bila veća. Zbog toga vas pozivamo na naš poludnevni online događaj, dizajniran da inspiriše i osnaži Vas, mlade ljude, da postanete proaktivni učesnici spremni da oblikujete i vodite budućnost u izazovima 21. veka.

🌟 Šta možete očekivati?

Upoznavanje sa inspirativnim primerima dobre prakse mladih koji su već ostvarili uspehe u svojim karijerama. 

Praktične alate i savete za razvoj vaše karijere. 

Strategije za postavljanje i ostvarivanje profesionalnih ciljeva. 

Savete kako unaprediti vaše šanse za zapošljavanje u dinamičnom tržištu rada.

🔍 Za koga je ovaj event? Za sve zainteresovane mlade ljude koji žele da saznaju više o upravljanju i razvoju svoje karijere u digitalnom dobu.

📆 12.12.2023 od 15:00 do 21:00 

🌍 Online – link za prijavu https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWLtMERObpRgxYVOnUfznLeHAVJttfFn6As0VP6DK7MEudMA/viewform

⏳ Mesta su ograničena, zato se prijavite odmah!

💡  Ovaj događaj će vas osposobiti za prepoznavanje i korišćenje pruženih prilika, razvijanje veština i kreiranje karijernog puta prema poslu koji želite i volite da radite…

Projekat „Poboljšanje ekonomske perspektive mladih iz osetljivih grupa “ sprovodi Novosadski edukativni centar u partnerstvu sa Institutom za medijaciju, pregovaranje i javne politike. Inicijativa je deo @reload_westernbalkans Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) koji finansira Evropska unija (@eusrbija ), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (@undp_serbia )

Preuzeto sa: Instagram @nec.rs