Događaji

Značaj povjerenja u liderstvu – Online predavanje poznatog harvardskog psihijatra Frenka Andersona 9. decembra

Poznati harvardski psihijatar Frenk Anderson održaće 9. decembra, prvi put na Balkanu, dvočasovno online predavanje sa Jelenom Vuletić ACC, akreditovanim ICF koučom za liderstvo i somatiku.

Predavanje na temu “Značaj povjerenja u liderstvu” će se održati u okviru Akademije somatskog liderstva, u organizaciji Balance2Business.

Međunarodno priznati autor Anderson će govoriti o ponašanjima koja podstiču povjerenje unutar tima ili kompanije da bi lideri efikasno upravljali promjenama.

Ovo su samo neka od pitanja i stavova o kojima će biti riječi na predavanju:

– Da li ste znali da povjerenje osnažuje zaposlene? Kada zaposleni imaju povjerenja u svoje vođe, osjećaju se bezbjedno i ohrabreni da izraze svoje ideje i mišljenja, čak i kada se razlikuju od onih svojih nadređenih.

– Da li povjerenje zavisi od otvorene i transparentne komunikacije. Lideri kojima se vjeruje otvoreno komuniciraju o ciljevima, izazovima i strategijama organizacije.

– Da li ste saglasni da se povjerenje ne gradi preko noći? Lideri koji dosledno slijede svoja obećanja, podržavaju članove svog tima.

U vremenima stalnih promjena, povjerenje služi kao stabilišuća sila koja omogućava zaposlenima i organizacijama da ne samo da prebrode oluje, već i iskoriste prilike za rast.

Povjerenje je dvosmjerna ulica. Lideri moraju i sami biti od poverenja da bi izgradili i održali povjerenje unutar organizacije.

Anderson na predstojeće predavanje donosi obilje stručnosti kao uspješan autor, psihijatar, terapeut, govornik i specijalista za traume sa više od tri decenije posvećenih proučavanju neurologije i tretmana trauma.

On u svojoj prezentaciji može da se osloni na svoje bogato iskustvo da istakne ključnu vezu između povjerenja i dobrog liderstva.

– Može naglasiti kako su njegovi jedinstveni uvidi u traume, neurologiju i terapeutske prakse omogućili prepoznavanje ključne uloge povjerenja u liderstvu. Prikazujući praktične strategije, podržane svojim dubokim razumijevanjem ljudskog ponašanja i isceljenja, Frenk će ne samo inspirisati vaš tim, već im pružiti i korisne metode koje mogu primijeniti – poručuju organizatori.

Stvarni primjeri iz njegove bogate karijere poslužiće kao ubjedljive ilustracije, jačajući opipljive benefite njegovanja povjerenja i sigurnosti unutar timova.

Ukoliko želite da budete dio predavanja Frenka Andersona i iz prve ruke naučite više o povjerenju u liderstvu, prijavite se OVDJE.

Preuzeto sa: ba.ekapija.com