EdukacijaIzdvajamo

Jeste li spremne za drugu dm akademiju za bh. preduzetnice?

Nakon prve uspješno održane dm akademije za preduzetnice u BiH, vrijeme je za 2.dm akademiju za poduzetnice!

 PRIJAVE ZA OVAJ POZIV SU ZATVORENE                   

Od 2020. godine i dana kada je projekat pokrenut pa do danas, Bonjour.ba i dm su osigurali edukaciju za više od 300 poduzetnica i pružili im podršku kroz donacije od ukupno 28.000 KM.

Bonjour.ba i dm vjeruju da je sve ovo tek početak u misiji jačanja kreativne industrije i ženskog poduzetništva u BiH i sigurni smo da će te obradovati činjenica da se, u želji da poduzetnicama opet pruže konkretna znanja koja će im trebati od početka razvitka brenda, već danas možeš prijaviti na drugu dm akademiju!

Ajla Hadžić, menadžerica marketinga u dm-u savjetovat će polaznice dm akademije o promociji brenda, a Jelena Radonja, asortiman menadžerica u dmBiH, govorit će o preduslovima za izlazak na tržište. Ana Ćavar vlasnica i direktorica Bonjour.ba održat će govor s temom “Sve ono što bih voljela da sam znala na početku svoje karijere”.

Kome je namijenjena dm akademija?

Ovo ekskluzivno i sasvim drugačije druženje, usmjereno je na žene koje su u počecima svoje karijere i žele raditi na sebi, na sve one žene koje žele svoj kreativni hobi pretvoriti u izvor zarade ili žene koje su već pokrenule brend i žele ga dodatno ojačati, neovisno iz koje su oblasti.

Bonjour.ba i dm ti žele pokazati da, neovisno o tvom stručnom obrazovanju, mjestu boravišta ili životnoj dobi možeš kreirati svakodnevnicu kakvu voliš.

Na dm akademiju se mogu prijaviti žene iz cijele BiH, a svi troškovi održavanja akademije pokriveni su ovogodišnjom donacijom od prodaje FEEL GOOD majice. 
 

Gdje će se održati dm akademija za bh. poduzetnice? 

dm akademija održat će 20.11. u intimnom i motivarajućem okruženju prostorija Bistro Zdravo, u Sarajevu. Prostorije će biti rezervisane i pripremljene samo za tim i polaznice dm akademije kako bi se maksimalno osiguralo uživanje u učenju, inspiraciji i radu.
 

Kako se prijaviti na dm akademiju?

Termin za prijave je od 3.11. do 10.11. a za prijavu na akademiju, potrebno je ispuniti formular koji se nalazi na ovom linku.

Do 15.11. odabrat će se i kontaktirati 12 poduzetnica koje će učestvovati drugoj dm akademiji. 

Ako želiš saznati više o prošlogodišnjoj 1.dm akademiji, preporučujemo da pogledaš video u nastavku. 👇

Preuzeto sa: lonac.pro