Događaji

ZOSTER 27. oktobra u banjalučkom KSB

Banjalučki KSB od 27. oktobra ponovo postaje mjesto najboljih svirki i odličnih nastupa najpoznatijih regionalnih bendova i izvođača. Koncertni program ove jeseni otvaramo nastupom benda ZOSTER, koji je najavljen za petak 27. oktobar.

Riječ je o miljenicima banjalučke, ali i publike cijele regije koji su nedavno nakon punih osam godina objavili svoj peti album pod nazivom “Najgori”. Na oduševljenje njihove publike, poslije dugog čekanja, bend je sa novim albumom vrlo brzo pronašao put do svojih fanova, i već sa puštanjem prvih singlova, koji su prethodili finalnoj objavi albuma, vidjelo se i čulo da je riječ o fantastičnom zvuku i tekstovima.

Prvih pet singlova “Kuda idu svi ti ljudi”, “Treba mi keš”, “Čovjek želi da je ptica”, “Čovjek zvani činjenica” i “Mozak na pašnjak”, sve do jednog su postali hitovi, koje je publika već na prvim nastupima benda pjevala u glas. Nove pjesme “Jesam ti rekao”, “Bajna”, “Tadija”, “Ja sam svoje voljeno” i numera po kojoj album nosi ime “Najgori” samo su potvrdile odlično novo izdanje benda Zoster, koje je od nedavno dostupno na svim platformama benda. Muziku i tekstove za sve pjesme napisao je frontmen benda Mario Knezović.

Petak, 27. oktobar u banjalučkom KSB-u biće odlična prilika da uživamo u novim, ali i starim hitovima benda.

Ograničeni broj ulaznica po cijeni od 15,00 KM biće u prodaji putem prodajnog sistema www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH. Takođe, ulaznice će se moći mogu kupiti i u KSB-u. Prodaja ulaznica na svim prodajnim mjestima kreće od srijede 27. septembra.

U narednom periodu očekuje nas još sjajnih nastupa u KSB-u. Sve informacije o programu koji nas očekuje pratite na https://www.facebook.com/okteammusic/

Izvor: Saopštenje