DogađajiIzdvajamo

Vokalni Escape Kamp – Prvi u regionu!

od 25. do 29. oktobra 2023.

Individualni pristup, interakcija sa učesnicima kampa i pjevanje u grupi pružaju priliku za saradnju, razmjenu iskustava i međusobnu podršku.

Napomena: PRIJAVE SU OTVORENE DO 18. OKTOBRA.

PRIJAVITE SE

VOKALNI KAMP

Vokalni Escape Kamp u Pecki: Pjevanje, priroda i lični razvoj

Vokalni Escape Kamp nije samo pjevačka radionica – to je holističko iskustvo koje vam pruža priliku da se potpuno povežete sa sobom, svojim glasom i prirodom. Smješten u Pecka Visitor centru, ovaj petodnevni vokalni kamp kombinuje vokalne treninge sa yogom, plesom, scenskim pokretom, uz pažljivo osmišljen ekstremni vokalni trening i pjevački poligon.

Kamp je namijenjen svim ljubiteljima pjevanja starijim od 20 godina i nudi priliku za rad na glasu, tijelu i duhu. Uz podršku kvalifikovanih instruktora i predavača, učesnici će biti vođeni kroz šest glavnih aktivnosti: vokalne treninge, yogu, ples, scenski pokret, ekstremni vokalni trening i pjevački poligon. Svaka od ovih aktivnosti pažljivo je odabrana kako bi doprinijela funkcionalnijem pjevačkom razvoju učesnika.

No, kamp ne nudi samo pjevačke i scenske vještine. Učesnici mogu očekivati dodatne aktivnosti koje će obogatiti njihovo iskustvo: šetnje do izvora rijeke Sane i kanjona rijeke Korane; vožnje električnim biciklima kroz prirodu te školu gljivarstva. Takođe, imaće priliku da učestvuju u zajedničkim aktivnostima, koje će dodatno razviti timski duh, poput pripremanja domaćih specijaliteta, muzičkih izazova i druženja uz sumiranje prethodnog dana.

Pecka nije nasumičan izbor. Ona je mjesto koje je potrebno prvo doživjeti, jer odiše mirom, toplinom i jedinstvenom energijom.

U ovom prirodnom okruženju, svaki učesnik će biti slobodan da istraži svoje vokalne mogućnosti na dubljem nivou te pronađe svoj autentični glas i izraz.

Kombinacija pjevanja, yoge, plesa i pjevačkih izazova, pruža neuobičajeno iskustvo koje povezuje tijelo, um i glas. Bez obzira da li ste početnik ili pjevač sa iskustvom, ovaj program je osmišljen za sve ljubitelje pevanja sa ciljem da unaprijedi vašu vokalnu tehniku, kreativni izraz, poveća samopouzdanje i učini vas boljim, sigurnijim i zadovoljnijim izvođačem.

Više informacija i program kampa možete pogledati na: https://maja-manojlovic.com/