EdukacijaIzdvajamo

Radionica: Zdrave navike – Kako ostati istrajan?

“Da li postoje želje i potrebe koje dugo odlažete? Možda ste svjesni njihove važnosti za vaš rast, razvoj i zdravlje, ali naprosto ne uspijevate dugoročno da ostanete vjerni svojim odlukama? Ili se dugo niste ni zapitali koje to navike želite da usvojite i, najvažnije, zbog čega? Da li znate koji je period potreban da usvojite neku zdravu naviku?

Tokom prve radionice želim da zajedno otpakujemo tu naviku, od čega je sadržana, koji sve faktori na nju utiču. Pružiću vam pogled na ustaljene metode uspostavljanja navika, koji su se pokazali neuspješni, i njihove alternative. Trudiću se da vam pružim razlog više da preispitate svoje vrijednosti. Te važnosti bivanja u sadašnjem trenutku, koji je jedino mjesto gdje nešto možete promjeniti. I kako sam ja to upotrijebila u vlastitom životu. Dobićete i neke praktične zadatke i tehnike.

Iduće radionice će biti specifično specifičnije usmjerene. Pored mene, imaćete priliku čuti profesionalce iz oblasti fizičke aktivnosti i zdrave ishrane. Ali o tome nešto opširnije nakon ove radionice.

Link za prijavu je u opisu moga profila i na storiju. Biće vam potrebna registracija na platformu i to je to, samo skrolajte na početnoj strani i vidjećete dostupne radionice.”

Registracija na platformi: https://psychocare.live/groupclass/detail/zdrave-navike—kako-ostati-istrajan-

Izvor: Saopštenje