DogađajiIzdvajamo

Info sesija: BOLD prilike

Pozivamo vas na info-sesiju u Američkom Kutku u Banjaluci!

🗓️ Datum: 10.08.2023.
⏰ Vrijeme: 18:00h
📍 Lokacija: Američki Kutak, Banja Luka

📣 Tema: BOLD Grantovi – Korak ka uspješnom projektu!

Da li ste ikada razmišljali o apliciranju za BOLD grantove? Želite li naučiti sve tajne uspješnog apliciranja? Onda je ovo predavanje idealno za vas!

Bojana Lekić, koordinatorica Američkog Kutka i uspješna dobitnica BOLD granta, će vas provesti kroz sve korake potrebne za prijavu. Naučićete kako pronaći tačne informacije, pripremiti aplikaciju i istražiti benefite koje BOLD mreža pruža.

Predavanje će se fokusirati na:
✅ Korake apliciranja za BOLD grantove
✅ Pronalaženje relevantnih informacija
✅ Savjete za pripremu uspješne aplikacije
✅ Prednosti koje BOLD mreža nudi

🌟 Osim toga, BOLD grantovi su otvoreni i za alumnije, radionice, mentorstvo i članove! Sve detaljne informacije biće dostupne tokom predavanja. Imate li bilo kakva pitanja ili nedoumice, imaćete priliku postaviti ih i dobiti odgovore iz prve ruke.

🌐 Za sve one koji nisu iz Banjaluke, dobre vijesti! Info sesija će biti dostupna i online, tako da svi zainteresovani mogu pratiti putem interneta. Ostanite povezani i iskoristite ovu priliku da se informišete o BOLD grantovima, bez obzira na lokaciju.

Prijave su otvorene već sada! Kliknite na link u BIO i prijavite se do 10.08.2023. do 16:00h:

Ne propustite priliku da čujete iz prve ruke iskustvo uspješne dobitnice BOLD granta i steknete dragocjene informacije koje će vam pomoći na putu ka vašim projektima.

Vidimo se na predavanju! 💡🌟

BOLD – Balkanski omladinski lideri – BiH
United States Embassy to Bosnia and Herzegovina

Preuzeto sa: Instagram @amcornerbl