Događaji

Savjetnica u Kutku

Pozdrav svima iz Američkog kutka Banja Luka! 🇺🇸

Nakon nekoliko sjajnih nedelja odmora, puni energije se vraćamo spremni za nove izazove! Nadamo se da ste uživali u letnjim radostima i da ste se odmorili koliko i mi.

🌞 Naš godišnji odmor je zvanično završen, i s entuzijazmom ulazimo u novu fazu aktivnosti, ispred nas su brojne interesantne i edukativne aktivnosti koje smo pažljivo pripremili za sve naše posetioce.

📚 Knjige, diskusije, radionice, filmovi – pripremili smo raznovrstan program koji će nas približiti američkoj kulturi, jeziku i načinu života. Bez obzira jeste li već redovan posetilac Američkog kutka ili nam se pridružujete prvi put, garantujemo vam inspirativno iskustvo.

🌍Prvi događaj koji vas očekuje je “Savjetnica u Kutku,” zakazan za 9.8. od 13h do 16h. Ovom prilikom, imate priliku da dođete i postavite sva pitanja koja se tiču Sjedinjenih Američkih Država. Specijalno će biti fokusirano na oblasti kao što su razmene, grantovi i mogućnosti studiranja u SAD-u.

Ako vas zanimaju programi razmene, naša savjetnica će vam pružiti informacije o različitim tipovima razmena, kako aplicirati, šta su uslovi i koje su prednosti ovakvih iskustava. Ako razmišljate o stipendijama i grantovima za dalje obrazovanje ili istraživanje, dođite i saznajte kako se možete prijaviti i koje su opcije dostupne.

Takođe, želite li studirati u Sjedinjenim Američkim Državama? Naša “Savjetnica u Kutku” će vam pomoći da razumete proces apliciranja za američke univerzitete, kako izabrati pravi program i šta očekivati tokom procesa aplikacije.

Ne propustite ovu priliku da se informišete direktno od savjetnice i da dobijete odgovore na sva vaša pitanja u vezi sa Sjedinjenim Američkim Državama. Vidimo se 9.8. od 13h do 16h u Američkom kutku Banja Luka!

Preuzeto sa: Instagram @amcornerbl