IzdvajamoStudenti

Prijavite se za najbolji studentski posao ovog ljeta

Ti si onaj kome svi dolaze po savjet za studentski život – od ispita, najboljih skripti i učenja, do izleta, partija i naj mjesta za izlazak? E, onda traže baš tebe!


Red Bull traži pojačanje u studentskom timu, ali važno je da znaš – ovo nije samo običan, dosadni posao! Jer – daje ti kriiila.

Tražiš super cool studentski posao?

Odlično! Red Bull traži pojačanje u super cool studentskom timu. Nove kolege trebaju u Sarajevu, Mostaru, Tuzli i Banjoj Luci.

Ako si redovan student prve ili druge godine, imaš vozačku dozvolu i želju da učiš i usvajaš nove vještine, a posebno iz oblasti marketinga i prodaje – čitaj dalje.

Ti si onaj kome svi dolaze po savjet za studentski život – od ispita, najboljih skripti i učenja, do izleta, partija i naj mjesta za izlazak? Voliš Red Bull i želiš drugima davati kriiila? E, onda traže baš tebe!

Ako ste spreman/a za izazov, prijavi se da postaneš dio Student Marketeers tima. Sve što trebaš napraviti je poslati CV sa slikom i motivacijsko pismo u kojem ćeš reći zašto si ti najbolji izbor za Red Bull tim.

Kako se prijaviti?

Prijave traju do 1.7.2023, a prijaviti se možeš ovdje.

Preuzeto sa: studomat.ba