Vijesti

Na “Nektar Garden Fest” i ovog ljeta besplatno vozom

Bliži nam se treći po redu “Nektar Garden Fest”, koji će biti održan u Prijedoru 30.juna i 1. jula. Na velikoj bini Ljetne bašte nastupiće najzvučnija domaća i regionalna imena, koja nam garantuju nezaboravan provod za sve generacije.

Festival otvara grupa Sinhro, nakon kojih će nastupiti jedan od najpoznatijih regionalnih punk rock sastava “Psihomodo Pop”, koji se nakon nekoliko godina vraća u Prijedor, i koji ove godine slavi 40 godina postojanja i rada.

Iste večeri uživaćemo u nastupu jednog od najaktivnijih bendova regiona “Brkovi”, česti gosti u gradu na Sani, koji će publici predstaviti svoj novi album ”Krvava novčanica“.

Nasljednik izdanja „Brkovi su da se vole“ prvi je materijal koji je bend snimio sa dva nova člana, gitaristima Alenom Vlajnićem – Talentinom i Igorom Paspaljem iz Prijedora, gitaristom 2020.godine po izboru magazina “Guitar World”.

Sa velikim oduševljenjem publika u Prijedoru očekuje nastup Dr Neleta Karajlića, nekadašnjeg frontmena i pjevača sarajevske rok grupe “Zabranjeno Pušenje” i autora popularnih televizijskih serijala “Top lista nadrealista” i “Složna braća”. Njegova energija i bezvremenski hitovi zagarntovano će podići atmosferu do samog usijanja.

U drugo veče “Nektar Garden Festa” uvodi nas prijedorski alternativni bend “Eho Radar”, koji će publici pored novih singlova, predstaviti i nove članove.

U prijedorskoj Ljetnoj bašti nastupiće i dobitnici MTV nagrade i predvodnici moderne balkanske pop- rock scene, koji su prošle godine obilježili deset godina rada, bend „Ničim Izazvan” iz Srbije. Ovaj sastav po drugi put stiže u Prijedor, a nedavno su objavili četvrti studijski album”Idu godine”. Ovog ljeta prvi put iz Rijeke nam stižu Neno Belan & Fiumensi. Bivšem frontmenu “Đavola” profesionalna karijera traje 38 godina, a sa Fiumensima je prošle godine obilježio 25 godina uspješnog rada.

Poznat je po brojnim hitovima, između ostalog tu su “Rijeka snova”, “Vino noći”, “Ponoćna zvona”,”Oceani ljubavi” “Sunčan dan”, a publika u Prijedoru će imati priliku i da čuje novi singl ”Žuti Semafor“.

Bajaga i instruktori, jedan od najvoljenijih rok bendova u regionu, ovog ljeta zatvaraju “Nektar Garden Fest”. Za sve njihove velike hitove, jedna noć je nedovoljna, tako da je zagarantovano da će zabava trajati do duboko u noć.

Nabavite svoju ulaznicu preko gigstix.ba, a Željeznice Republike Srpske će vam obezbijediti besplatan i siguran prevoz do festivala i nazad u vrijeme kada vama to najviše odgovara.

Sve što je potrebno da uradite je da vašu kartu predočite na šalteru Željeznice. ⁣

Ulaznice za Nektar Garden Fest mogu se kupiti na www.gigstix.ba, u okviru Gigstix prodajne mreže, te na ulazu festivala na sam dan događaja. Dvodnevne ulaznice su u prodaji po cijeni od 35 KM, a jednodnevne 20 KM. ⁣

Za više informacija pratite nas na www.gardenfest.net , kao i Facebook i Instagram stranicama festivala. Okupite ekipu, posjetite “Nektar Garden Fest” u Prijedoru i doživite najbolje momente vašeg ljeta. Zakorači u baštu najboljeg ljetnog provoda!

Izvor: Saopštenje