IzdvajamoOstalo

Pokreni i unaprijedi vlastiti posao uz podršku iskusnih preduzetnika!

Program prekogranične razmjene Evropske unije „Erasmus za mlade preduzetnike “ ti omogućava da unaprijediš svoju poslovnu ideju i putuješ u inostranstvo. Pogledaj iskustva onih koji su tu priliku već iskoristili i prijavi se!

Eda je u okviru programa prekogranične razmjene Evropske unije “Erasmus za mlade preduzetnike” objavila poziv za mlade preduzetnike i one koji žele da to postanu. Ovaj program ti pruža priliku da:

☑ otputuješ u neku od zemalja regiona ili Evropske unije 🧳  
☑ tamo sarađuješ sa iskusnim i uspješnim preduzetnicima  🤝
☑ dobiješ dragocjene savjete koji će ti pomoći da razviješ svoju poslovnu ideju, poboljšaš biznis plan i pokreneš svoj biznis 📈  

Pored ovoga, dobijaš određena finansijska sredstva za troškove puta i boravka 💶 

Ovu priliku je već iskoristilo nekoliko proativnih preduzetnika iz BiH i njihova iskustva su odlična! Pogledajte šta o tome kaže Jelena Todorović koja je boravila u Istanbulu u ovom VIDEU.  

Ako razmišljate o pokretanju svog biznisa ili ste ga pokrenuli u prethodne 3 godine, volite da putujete i želite da proširite mrežu svojih kontakata, iskoristite priliku i prijavite se za učešće u programu Erasmus za mlade preduzetnike!

Popunite online obrazac https://bit.ly/42fOHXK do 𝟭𝟱.𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟯. i poslaćemo Vam detaljne informacije o programu i načinu prijavljivanja.

Edin tim Vam pruža podršku u procesu registracije, pronalaska preduzetnika domaćina i razmjene.

ℹ Za dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte u inbox, putem imejla eda@edabl.org ili telefona 051/300-241.

Preuzeto sa: lonac.pro