EdukacijaIzdvajamo

Dovedite svoj mikrobiznis na naredni nivo

Razvoj poslovanja malih preduzeća u saradnji s bankama.

Događaj

20.05.2023.

Uživo

S ponosom najavljujemo novo partnerstvo! Zajedno s Fondacijom Mozaik želimo preduzetnicima i preduzetnicama olakšati u odabiru banke, koja je ključna za uspjeh svakog biznisa.

Vidimo se u subotu (20.5.2023. godine) s početkom u 11:00 sati.

Banka vam može pružiti informacije o transparentnom pregledu troškova poslovanja, mogućnostima koje nudi banka u skladu s potrebama vašeg biznisa te savjetodavne usluge za bilo kakve investicije u biznisu.

Kako graditi kompaniju na duge staze?

Koliko je važno upravljanje finansijama za razvoj jednog biznisa?

Da li ste razmišljali o banci kao partneru?

Ovo su samo su neka od pitanja koja ćemo obraditi kroz prezentaciju, a rado ćemo odgovoriti na vaše upite – uživo, a i kasnije kroz lonac.pro zajednicu. Planirali smo druženje u trajanju od max 2 sata.

Tema prezentacije je: finansijsko upravljanje u biznisu i poslovanje sa bankama. Finansije su ključni pokazatelj uspjeha svakog biznisa, a cilj upravljanja finansijama je da vlasnik biznisa vodi računa o svim stavkama u svom poslovanju te da uz stručnu pomoć i savjete donosi najbolje odluke za opstanak i rast biznisa.

Prezentaciju će držati stručnjaci iz ProCredit Bank, banke koja pruža bankarske usluge pravnim licima uz visok nivo profesionalnosti, transparentnosti i odgovornosti prema svojim klijentima. Uz njihovu pomoć, moći ćete dublje istražiti teme koje smo spomenuli i dobiti vrijedne savjete za razvoj vaših biznisa. Stoga, pozivamo sve zainteresirane da se pridruže prezentaciji i saznaju više o važnosti upravljanja finansijama u biznisu i poslovanju s ProCredit Bank.

Vidimo se!

Preuzeto sa: lonac.pro