Edukacija

Ponovo dostupan najpoznatiji program osnaživanja mladih Coca–Colina podrška mladima u BiH

Klikom do novih znanja i poslovnih vještina

Sarajevo, 5. maja 2023. – Coca-Cola HBC B-H Sarajevo nastavlja s realiziranjem projekta Coca-Colina podrška mladima u BiH. Novi ciklus edukacije namijenjen je svim mladim osobama koje žele usvojiti dodatna znanja i vještine, i to putem platforme Leap Summit .

Program je sad dostupan putem tek nekoliko klikova, a sastoji se od tri online modula u okviru kojih će zainteresirani saznati o temama: Upravljanje vremenom, Mentalno zdravlje te Poslovno pregovaranje. Teme predstavljaju iskusni predavači prof. dr. psihologije Ivana Zečević, profesorica na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci i Nikola Kužet, ekonomist, inženjer industrijske organizacije i master menadžer na programu Marketing menadžment.

Teme su pažljivo odabrane u skladu s aktuelnim trendovima, a svaki od tri modula traje do 45 minuta. Pristup modulima je jednostavan, a vrijeme slušanja može se prilagoditi mogućnostima polaznika. Nakon odslušana sva tri modula polaznici preuzimaju potvrdu koja se automatski generira nakon što sve videolekcije budu označene kao completed, i klika na dugme finish course.

Cilj ovogodišnje Coca–Coline podrške mladima u BiH je da nastavi razvijati, jačati i motivirati na uspjeh učesnike, čineći ih konkurentnijim na tržištu rada. Coca-Colina podrška mladima u BiH jedinstven je edukativni program kojim od 2017. godine Coca-Cola HBC B-H pomaže u osnaživanju i poboljšanju zapošljivosti mladih ljudi širom Bosne i Hercegovine. Program je u proteklim godinama obuhvatio skoro 3.000 mladih iz cijele Bosne i Hercegovine.

Preuzeto sa: mreza-mira.net