EdukacijaIzdvajamo

Prijavite se za Interdisciplinarnu akademiju

STPLN poziva sve zainteresovane da se prijave za Interdisciplinarnu akademiju na kojoj će učesnici imati priliku da u toku 10 mjeseci formiraju interdisciplinarni kreativni tim koji će raditi na različitim zadacima vezanim za komunikaciju kroz niz medija i tehnika.

OBLAST: mediji

OPIS: Svaka godina u okviru projekta Interdisciplinarne akademije izgleda drugačije a program je prilagođen specifičnim vještinama i stilovima koje učesnici donose, kao i aktivnostima koje se odvijaju na STPLN-u. Učesnici su pozvani da razviju svoj lični projekat tokom deset mjeseci dinamičnog programa.

Svake godine Interdisciplinarna akademija bira drugu temu za istraživanje, dok je ove godine tema ,,Izgradnja zajednice”. Ove godine STPLN projekat Interdisciplinarne akademije potražuje tri različite uloge: pripovjedača – kreiranje kreativnog sadržaja na različitim društvenim medijima; društveni planer – dizajniranje programa različitosti, diskuskione grupe, serije govornika; audio-vizelni dizajner – izrada audio i video sadržaja.

Učesnici će imati priliku da rade zajedno sa timom STPLN-a, sarađuje sa glumcima kako bi organizovali događaje u rasponu od razgovora i predavanja do predstava, izložbi, konferencija, festivala, širenje profesionalnih kontakata, 450 eura za pokrivanje ličnih troškova, namjernica, itd, kao i povratna karta do i iz Malmea.

USLOVI: Kako biste se prijavili potrebno je da:
– ste zainteresovani za izgradnju zajednice i kreativnih sadržaja;
– voljni ste da učite i rastete;
– da ste društveni;
– sposobni da radite u dinamičnom okruženju;
– da imate iskustva u vođenju projekata;
– da ste zainteresovane za fotografiju, snimanje filmova, veb dizajn, dizajn proizvoda, ilustracija, audio snimanje, 3D modeliranje, opšte obrazovanje Adobe paketa

NAČIN PRIJAVE: Kako biste se prijavili potrebno je popuniti aplikacionu formu.

ROK ZA PRIJAVU: 09.05.2023.

Detaljnije na: https://stpln.org/esc-2023

Preuzeto sa: mladiinfo.me