Edukacija

Online kurs: Korak bliže poslu iz snova – Napravite savršen LinkedIn profil!

Koja ću znanja steći?

  • Saznaćete kako da napravite savršen LinkedIn profil koji će privući pažnju poslodavaca i regrutera.
  • Naučićete kako da iskoristite LinkedIn za izgradnju mreže kontakata i povećanje vidljivosti vašeg profila.
  • Videćete kako da objavljujete kvalitetan sadržaj koji će vas učiniti primećenim i povećati vaše šanse za pronalaženje posla iz snova.
  • Otkrićete kako da se ponašate na LinkedIn-u, koje su najbolje prakse i kako da izbegnete uobičajene greške koje mogu uticati na vašu reputaciju i šanse za napredovanje u karijeri.
  • Steći ćete veštine potrebne za efikasnu komunikaciju sa poslodavcima i regruterima na LinkedIn-u.

Zašto baš ovaj kurs?

Znate li da LinkedIn ima preko 700 miliona aktivnih korisnika širom sveta? Prema istraživanju koje je sproveo LinkedIn, profili koji su detaljniji i imaju veći broj veza imaju i do 36 puta veću verovatnoću da će biti primećeni od strane poslodavaca. 😲

Upravo zato, ovaj kurs vam pruža sjajnu priliku da naučite kako da napravite savršen LinkedIn profil koji će vam pomoći da se istaknete u mnoštvu i povećate svoje šanse za pronalaženje posla iz snova. Kroz praktične zadatke, naučićete kako da unapredite svoj profil, izgradite mrežu kontakata i objavite kvalitetan sadržaj koji će vas učiniti primećenim.

Kako je LinkedIn jedna od najpopularnijih platformi za regrutere, pohađanjem ovog kursa dobićete i uvid u to kako poslodavci koriste LinkedIn u procesu zapošljavanja i kako da svoj profil prilagodite njihovim potrebama.

Zato, ako želite da unapredite svoju karijeru i povećate svoje šanse za pronalaženje posla iz snova, pridružite nam se na ovom kursu!

Otvoriti sebi vrata ka sledećem profesionalnom uspehu. Zaslužujete ga! 👏

Prosečna plata profesionalca

Istraživanje koje je sproveo LinkedIn 2019. godine pokazalo je da je više od 75% poslodavaca izjavilo da proveravaju LinkedIn profile kandidata pre donošenja odluke o zapošljavanju.

Kandidati sa sređenim profilima uvek im se čine privlačnijim i profesionalnijim, što dovodi i do većih zarada.

Šta je potrebno?

  • Volja za učenjem.
  • LinkedIn profil.

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

  • Potvrdu o pohađanju kursa
  • Sertifikat na srpskom jeziku
  • Sertifikat na engleskom jeziku

Šta mogu da očekujem?

Po upisu kursa dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara. Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Više informacija na: thekampster.com