EdukacijaIzdvajamo

Webinar: Važno je preduzimati promjene i znati kako to činiti

U vremenu nikad većih i bržih promjena, nijedna organizacija ne može si priuštiti da miruje i posluje na isti način kao što je to činila ranije. Iskusni će reći da je 6 najskupljih riječi u biznisu:”mi smo to uvijek tako radili”. Stoga, da bi bile ukorak s vremenom, ali i uspješno rješavale svakodnevne probleme u poslovanju, organizacije trebaju prigrliti promjene i biti spremne ih poduzimati. To više nije opcija, danas je to nužnost. Prijavite se i saznajte što znači upravljati promjenama!

O edukaciji

Živimo u vremenu ne samo stalne, već i ubrzane promjene. To direktno utječe na poslovanje svake organizacije, neovisno o sektoru i industriji u kojima djeluju. Svi koji žele ići ukorak s vremenom i (po)ostati tržišno konkurentni, trebaju biti otvoreni i spremni za promjene.

Nažalost, mnoge organizacije problemima koje imaju i prilikama koje im se pružaju pristupaju olako i s nedovoljno stručnih znanja. Takvo postupanje će u većini slučajeva rezultirati neuspjehom i samo produbiti već postojeće izazove u organizacijama.

Situacija se dodatno komplicira kada takvi izazovi i prilike zahtijevaju neke značajnije promjene u načinu poslovanja.

Promjena se ne treba bojati. Štoviše, trebamo ih više poduzimati! No, to trebamo činiti promišljeno i stručno, a ne ih prepuštati slučaju.

Bilo da se kontinuirano susrećete s problemima u poslovanju, odnosno želite činiti proaktivne promjene ili čak provesti kompleksnu poslovnu transformaciju, na pravom ste mjestu.

Ovaj 1-satni besplatni webinar naučit će vas što su promjene, kakve sve promjene postoje, kako izgleda proces prolaska kroz promjenu, što znači upravljati promjenama te zašto su ta znanja važna za gotovo svaku organizaciju danas.

Ovo je prilika da se pobliže upoznate s ključnim obilježjima organizacijskih promjena i ujedno naučite zašto posjedovanje znanja o upravljanju promjenama više nije opcija, već nužnost.

Prijavite se!

Što ćete naučiti?

Što su zapravo promjeneKoje sve vrste promjena razlikujemoKoji su to temeljni principi iza svake promjeneŠto za neku osobu znači proći kroz proces promjeneZašto je važno znati stručno upravljati promjenamaTko je sve uključen u upravljanje promjenamaKako su povezane organizacijske promjene i organizacijska kultura

Sadržajne cjeline

Što su promjene
Vrste promjena i temeljni principi iza njih
Prolazak kroz promjenu
Važnost stručnog upravljanja promjenama
Kompleksnost upravljanja promjenama
Važnost poznavanja organizacijske kulture
Donositelji odluka i ključni partneri u vezi s upravljanjem promjenama
Pitanja i odgovori

Ciljana publika

Vlasnici kompanija
Rukovoditelji svih razina (privatni i javni sektor)
Voditelji odjela i timova
Voditelji projekata i programa
Poduzetnici
Svi oni koji su zaduženi za pokretanje i provođenje promjena
Svi oni koji aspiriraju postati rukovoditelji, a posebno lideri

Više informacija i prijave na: eduza.hr