IzdvajamoOstalo

Prijavite se za mjesto pripravnika u ESN-u

Erasmus Student Network (ESN), najveća evropska studentska organizacija, traži pripravnike za digitalni marketing i komunikacije i medije koji će se pridružiti njihovoj međunarodnoj kancelariji u Briselu, Belgija, u septembru 2023.

OBLAST: digitalni marketing, komunikacije

OPIS: Pripravnik za digitalni marketing će učestvovati u poslovima Partnership Manager-a u sljedećim oblastima: digitalni marketing, upravljanje računima, analiza podataka, podrška studentima i ostalo, u skladu s trenutnim tokom rada i akcionim planom. Ujedno, pripravnik će učiti o najnovijim trendovima u digitalnom i affiliate marketingu, te poslovnoj perspektivi međunarodne nevladine organizacije.
Pripravnik za komunikacije i medije će raditi u sledećim oblastima: grafički dizajn za digitalnu i štampanu promociju; održavanje ESN-ovih stranica društvenih medija (uglavnom TikTok, Instagram i LinkedIn), strateško planiranje i analitika; fotografija i video; pisanje tekstova i izrada novinskih članaka za ESN.org; doprinositi internim ESN publikacijama, kao što je godišnji izveštaj.
Praksa će početi u septembru 2023.
Praksa će trajati 6 mjeseci.
Nadoknađuju se troškovi smještaja do 450 eura mjesečno i pokrivaju se troškovi prevoza u Briselu i osiguranje od odgovornosti i nesreća.

USLOVI: Kako biste se prijavili potrebno je:
– posjedovati Bachelor diplomu iz oblasti poslovnog menadžmenta, marketinga, komunikacija i medija;
– tečno govoriti i pisati engleski jezik;
– poznavanje copywriting tehnike se uzima kao prednost;
– poznavanje Excel-a jeste prednost;
– pohađanje kurseva iz nauke o podacima, analitici, marketingu, društvenim medijima, Photoshop-u se smatra prednošću;
– volontersko iskustvo u ESN-u se smatra prednošću.

NAČIN PRIJAVE: Kako biste se prijavili potrebno je posjetiti sljedeći sajt za detaljnija uputstva: https://erasmusintern.org/traineeship/digital-marketing-intern-330

ROK ZA PRIJAVU:

27.03.2023. 23:59 (Digitalni marketing)
09.04.2023. (Komunikacija i mediji

Detaljnije na: https://erasmusintern.org/traineeship/digital-marketing-intern-330

Preuzeto sa: mladiinfo.me