IzdvajamoStudenti

BaLMUN konferencija simulacije rada Ujedinjenih Nacija

Dragi studenti, pozivamo vas na fenomenalnu konferenciju koju ove godine organizujemo u saradnji sa BaLMUN klubom iz Gimnazije Banja Luka.

Sada već tradicionalna BaLMUN konferencija simulacije rada Ujedinjenih Nacija ove godine slavi svoj 10. rođendan i povodom tog jubileja konferencija prelazi i na univerzitetski nivo gdje vas očekuju dva komiteta — Vijeće bezbjednosti i Komitet za ekonomske i finansijske poslove. 🗣

Ako si student Univerziteta u Banjoj Luci ili bilo kog univerziteta iz inostranstva — prijavi se i neka ovo učešće promijeni tvoj život! 🙌🏼

KADA? ⏰ 21-23. april 2023. godine

🔗 Registruj se što prije! Link je u opisu i na storiju.

Šta te očekuje na konferenciji? 🍀

Kroz dva dana konferencije osjetićeš kako je to biti UN delegat, diskutovaćeš na važne teme, učiti o njima i razvijati se kroz zabavan koncept, prisustvovaćeš ceremonijama, raspravama, naučiti o protokolu i svjetskoj diplomatiji. Na nekom od dva komiteta predstavljaćeš jednu od država članica Ujedinjenih Nacija na zadane teme.

Konferenciju organizuju studenti Univerziteta u Banjoj Luci koji se ovim simulacijama bave već dugi niz godina u zemlji i inostranstvu, i koji svoje znanje žele da prenesu na studente svih fakulteta našeg Univerziteta. Bilo da ste student političkih nauka, ekonomije, medicine… na ovoj konferenciji ćete zasigurno uživati!

Preuzeto sa: Instagram @spunibl