IzdvajamoVolontiranje

Otvoren poziv za volontere na teniskom turniru “Srpska open 2023”

Svi zainteresovani mogu da postanu dio tima volontera i u aprilu učestvuju u organizaciji teniskog spektakla u Banjaluci.

“Profesionalni teniski turnir ‘Srpska open 2023’ biće održan od 16. do 23. aprila u Banjaluci, i to će biti najveći teniski i sportski događaj u regionu, na kojem će učestvovati neki od najboljih tenisera današnjice, među kojima je i najbolji teniser na svijetu Novak Đoković”, kazali su organizatori, te dodali da je neophodna pomoć vrijednih i posvećenih volontera kako bi organizacija događaja prošla besprijekorno.

Organizatori su otvorili poziv za volontere koji žele da budu dio teniskog spektakla, da steknu neprocjenjivo iskustvo, upoznaju nove ljude, uživaju u spektakularnim teniskim mečevima, kao i one koji svojim radom i znanjem žele da doprinesu organizaciji turnira “Srpska open”.

“Za poziciju jednog od više od 300 volontera zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem formulara na stranici ‘Srpska open'”, istakli su oni.

“Srpska open 2023” turnir omogućiće svima onima koji postanu dio tima volontera da upoznaju igrače na terenu i van njega, pružaju im asistenciju, učestvuju u sprovođenju aktivnosti sa učesnicima i publikom, pomažu medijskom timu i timu za logistiku i koordinaciju i budu dio finalne ceremonije dodjele pehara.

Preuzeto sa: nezavisne.com