DogađajiIzdvajamo

LevelUp radionica: “Šta je novo u .NET svijetu”

Odbrojavanje je počelo i jedva čekamo da se družimo sa Vama na 5. LevelUp radionici koju organizuje EESTEC LC Banjaluka!

“Šta je novo u .NET svijetu” je tema kojom ćemo se baviti ovog puta i to uz pomoć vrhunskog stručnjaka, Miroslava Popovića.

Još od .NET Core-a verzije 1.0, Microsoft i drugi autori su ubrzali dodavanje novih mogućnosti u .NET platformu. Novi raspored objavljivanja .NET verzija, sa jednom verzijom svake godine, kao i nekim novim funkcionalnostima između verzija, zbog same brzine objavljivanja je dodatno otežao praćenje razvoja i upoznavanje sa svim novim funkcionalnostima. U ovom predavanju, proći ćemo kroz neke popularnije funkcionalnosti koje smo dobili sa .NET-om 6, kao i kroz funkcionalnosti koje nam dolaze u .NET-u 7, u novembru. Ovo uključuje nove mogućnosti C# jezika, ASP . NET Core-a, Blazor-a, MAUI-a…

Miroslav Popović je Tech lead u Seavusu, a takođe i jedan od organizatora INIT konferencije koja se održava u Banjoj Luci i dugogodišnji prijatelj EESTEC LC Banjaluka.

Radionica se održava 17.11. (četvrtak), sa početkom u 18:00 u sali 1108 na Elektrotehničkom fakultetu.

Formu za prijavu https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfP-mgh38Eokdf3aHsvkL21iFiXeGKmk8PT-D89PoD5lVwXPQ/viewform

Vidimo se!

Preuzeto sa: Instagram @eestec_lc_banjaluka