IzdvajamoOstalo

Donirajte staru odjeću i obuću – Sport Vision reciklira i nagrađuje

Budite među prvima koji će se priključiti Eco Vision pokretu!

Kao društveno odgovorna kompanija, Sport Vision nastavlja sa svojom Eko vizijom i ovog puta organizujemo reciklažu stare odjeće i obuće postavljanjem eko kutija u odabranim Sport Vision prodavnicama, gdje svi koji žele mogu istu i donirati.

Za sam početak aktivacije organizujemo GIVEAWAY, a sve što trebate da uradite jeste da u periodu od 25. do 30.10.2022. donirate staru odjeću ili obuću u Sport Vision radnji u Delta Planet-u (Banja Luka), objavite snimak na Story na svom Instagram profilu i obavezno označite @sportvisionbih profil. Ne zaboravite da svoj profil podesite na „public“ kako bismo vašu objavu mogli da šerujemo i na taj način širimo svijest o važnosti ovog ekološkog projekta.

Na kasi popunjavate obrazac sa svojim podacima: ime i prezime, broj telefona i naziv IG profila, a 3 najsrećnija dobitnika će izvući 31.10.2022. naš dobro poznati avanturista i veliki obožavalac prirode, Robert Dacešin.

Čuvajte okolinu i osvojite vrijedne nagrade!

  1. mjesto – Eco Friendly patike pod šifrom DC3728-003 (za muškarce) ili DJ6257-001 (za žene);
  2. mjesto – Eco Friendly majica pod šifrom DM4685-113 (za muškarce) ili CZ8612-531 (za žene);
  3. mjesto – Eco Friendly ruksak pod šifrom H34804.

Osim toga, očekuju vas i dodatne pogodnosti. Prilikom prve donacije ostvarujete 10KM popusta pri kupovini u vrijednosti većoj od 49KM, a za one koji i dalje budu imali višak garderobe ili stare obuće pripremili smo i popust na drugu donaciju u iznosu od 20KM pri kupovini većoj od 79KM.

Prilikom dolaska u radnju potrebno je da se javite trgovcima na kasi i pokažete vašu Sport&Bonus karticu, a ukoliko je ne posjedujete, za samo nekoliko minuta možete se učlaniti i ostvariti ove pogodnosti.

Više o tome saznajte OVDJE.

Puno sreće želi vam vaš Sport Vision Tim.

Preuzeto sa: sportvision.ba