IzdvajamoStipendije

Prijavi se i budi Elnosov stipendista

Elnos Grupa je raspisala konkurs za dodjelu stipendija studentima prvog ciklusa IV godina osnovnih studija elektrotehničkih fakulteta u BiH.

Konkurs za studentske stipendije Elnos Grupe je otvoren od 30. septembra i trajaće do 21. oktobra 2022. godine. Pravo na učešće u programu stipendiranja ostvaruju studenti koji u akademskoj 2022/2023. godini prvi put upisuju IV godinu osnovnih studija elektrotehničkih fakulteta (smjer elektroenergetika).

Deset odabranih stipendista će do završetka prvog ciklusa studija dobijati mjesečne stipendije, a period stipendiranja može trajati najduže 12 mjeseci.

Osim novčane podrške, program stipendiranja Elnos Grupe uključuje i posebno kreiran program mentorstva. U okviru ovog programa naši inženjeri će pomoći stipendistima u istraživanjima važnim za realizaciju njihovih diplomskih radova.

I to nije sve!

Po završetku diplomskog rada studentima otvaramo mogućnost obavljanja pripravničkog staža u Elnos Grupi u okviru kojeg će imati pristup najnovijim tehnologijama, upoznati se sa modernim načinom poslovanja, a sve to uz podršku stručnjaka zaposlenih u našoj kompaniji.

Biti podrška studentima elektrotehničkih fakulteta spremnim da grade uspješnu inženjersku karijeru jedna je od važnih misija Elnos Grupe. Uvjereni smo da će uz nju budući inženjeri lakše ostvariti prve uspješne korake na putu svojih karijera.

Detaljne informacije o konkursu za stipendije možete pronaći ovdje.

Preuzeto sa: elnosgroup.com