Događaji

Online predstavljanje Yale Young Global Scholars programa

Američki KutaK Banja Luka zajedno sa EducationUSABIH organizuje online predstavljanje Yale Young Global Scholars programa.

Webinar će se održati u srijedu, 12.10.2022. u 15:00h

Ukoliko ste zainteresovani, molimo Vas popunite sljedeći obrazac: https://forms.gle/Y1qtvobBazfJXq3G6

Na prezentaciji ćete moći da čujete više o programu i procesu apliciranja od direktorke programa Elene Gosalvez-Blanco. Pored toga imaćete priliku čuti o iskustvu dvoje prošlogodišnjih učesnika i pitati sve što Vas zanima.

Više o Yale YGS programu:

Yale YGS je internacionalni ljetnji porgram koji organizuje Yale University, jedan od najboljih univerziteta na svijetu. Program se održava u kampusu Yale univerziteta i traje dvije sedmice. U okviru pograma možete birati između više semianra, u zavisnosti od interesovanja. Tokom programa imaćete priliku slušati predavanja iz različitih oblasti koje drže profesori sa Yale-a, ali i učestvovati u drugim komponentama programa. Više možete pročitati na: https://globalscholars.yale.edu/.

Program dodjeljuje značajnu finansijsku pomoć, koja može dostići i do 100% cijene programa.

Prijaviti se mogu učenici 2. i 3. razreda srednjih škola koji će imati 16 godina do 16.07.2023. tako što će otići na https://globalscholars.yale.edu/how-to-apply i pronaći link za apliakciju.

Preuzeto sa: Instagram @educationusa.bih