DogađajiIzdvajamo

Koncert – Svjetski dan Konfucijevih instituta

Povodom obilježavanja Svjetskog dana Konfucijevih instituta, naša škola u saradnji sa Konfucijev institut Univerziteta u Banjoj Luci je pripremila koncert inspirisan kineskom muzikom i kulturom.

Mnogo nas raduje i velika čast nam je da najavimo saradnju sa Konfucijev institut Univerziteta u Banjoj Luci.

Dom omladine Banja Luka u 19h, ulaz slobodan.

Dobro nam došli!

Nastavljamo da njegujemo saradnju sa najvišim institucijama iz oblasti kulture u našem gradu .

Sve termine planiranih dešavanja i detaljnije informacije možete da saznate putem naših društvenih mreža na kojima nas pratite.

Naša načela:

20 Godina uspješnog rada i postojanja baveći se najljepšim pozivom na svijetu

13 Godina pouzdan partner i nosilac Master franšize IMME Conmusica sistema za kompletno srpsko-hrvatsko govorno područje.

Mnogobrojne nagrade i priznanja za uspješan rad iz oblasti muzičke pedagogije.

Lokacija-centar grada Banja Luka( obezbijeđen parking za sve naše klijente ) kao i poslovni prostor kompletno opremljen svim tehničkim uslovima kako bi se nastava odvijala na visokom nivou .

Održavamo otvorenu saradnju sa svim relevantnim institucijama iz oblasti muzičkog obrazovanja.

Naše pedagoške i upravljačke vještine temelje se na dugogodišnjem dokazanom i uspješnom radu, kao i naše vlastito muzičko-pedagoško istraživanje i razvoj čine osnovu naših didaktičkih i metodičkih koncepcija.

Radimo u timu i cijenimo našu raznolikost.Profesionalnost i pouzdanost karakterišu našu korporativnu kulturu.

Svaki je zaposlenik važan i vrijedan u postizanju naših zajedničkih ciljeva.Našu saradnju karakterizuje uzajamna pomoć i uvažavanje .

Svim uključenim u području muzičkog obrazovanja (muzički pedagozi, muzičke škole, vrtići, ) nudimo pristup inovativnim materijalima za nastavnu praksu, uspješnim metodičkim konceptima i širokom rasponu mogućnosti daljeg obrazovanja u području muzičkog obrazovanja.

Svaki dan je dan otvorenih vrata.

Preuzeto sa: Instagram @opusconmusicamuzickaskola