DogađajiIzdvajamo

Tvoja prilika za trenersko usavršavanje: Prijavi se na trening za trenere

Alphabet Group je u neprestanoj potrazi za novim potencijalima. Kao konsultantska kompanija – kroz individualni pristup, višegodišnje trenersko iskustvo i globalno priznate metodologije – prenosimo najbolje prakse i unapređujemo poslovni razvoj naših klijenata.

Zbog širenja potreba, odlučili smo da ojačamo našu trenersku bazu, te smo u potrazi za partnerima koji vjeruju u cjeloživotno učenje i profesionalni razvoj, zbog čega Vas pozivamo na TRENING ZA TRENERE.

Ko su naši budući treneri?

Tražimo radoznale ličnosti, koje zbog potrebe za ličnim i profesionalnim usavršavanjem, žele da nadograde svoju karijeru. Tražimo profesionalce koje motiviše izazovnost posla, a osjećaju da im je potreban iskorak u profesionalnoj karijeri i dodatni pravac usavršavanja. Tražimo trenere poslovnih vještina, menadžere, konsultante, osobe sa iskustvom u HR-u. Važno nam je da ste iskusni plivač u menadžerskim / trenerskim / HR vodama, minimalno 5 godina. Naši budući treneri su osobe kojima je učenje i prenošenje znanja jedna od osnovnih vrijednosti jer vjeruju u značaj razvijanja potencijala drugih individua, timova i kompanija.

Nešto malo više o treningu:

Naš trener / edukator, Sandra Stevanović Savanović, je osoba koja posljednjih 20 godina podržava ljude u njihovom profesionalnom i ličnom razvoju. Kao trener poslovnih vještina i konsultant za poslovni razvoj i strateško planiranje, radila je sa 1.500 preduzeća, 5.000 preduzetnika u više od 35 zemalja na 4 kontinenta. Posjeduje veliki broj međunarodnih trenerskih i koučing sertifikata. Njene obuke do sada je pohađalo nešto više od 50.000 ljudi, a svoje znanje će prenijeti i na izabrani tim Veličanstvenih 12. Do sada je na trenerski put izvela preko 250 kandidata u SEE regiji.

Trening je primarno zasnovan na interaktivnom radu, uz detaljan „feedback“ i mentorsku podršku. Zajedno ćemo razvijati, između ostalog, poslovne i prezentacijske vještine, specifičnosti učenja odraslih, vještine facilitacije i upravljanja timskom dinamikom (dio ostavljamo za iznenađenje). Čeka vas praktično – iskustveno učenje, „role play“, praktične smjernice, a PowerPoint prezentacije u našem radu su bespotrebne jer smo isključivo fokusirani na naše buduće trenere i razvoj njihovih vještina. Znanja stečena na ovom treningu će vam omogućiti bavljenje trenerskim poslom, i to ne samo u oblasti kojom ste se do sada bavili u profesionalnom radu.

Kada: 15-18. 09. 2022.

Gdje: planinsko okruženje, negdje u BiH (o tačnoj lokaciji izabrani učesnici će biti naknadno obaviješteni)

Koliko: max 12 učesnika

Kako: Pošaljite nam Vašu radnu biografiju i motivaciono pismo.

Ukupna cijena Treninga za trenere iznosi 1.500 EUR po učesniku, međutim Alphabet Group nudi mogućnost sufinansiranja određenog broja učesnika do 100%!

Nivo sufinansiranja će biti u korelaciji sa nivoom motivacije.

Učesnici koji postanu dio tima Veličanstvenih 12, a kojima troškovi 4 trening dana i dva obroka dnevno budu obezbijeđeni od strane Alphabet grupe, samostalno snose troškove noćenja i doručka. Po završetku treninga, učesnici dobijaju sertifikat i dokaz o pohađanom treningu.

Nakon učenja u zdravom i podsticajnom okruženju, sa naših Veličanstvenih 12 nastavljamo saradnju kroz prilike za održavanje razvojnih treninga. Iako ste primarno interno motivisani, stečena znanja i vještine će vam omogućiti i značajan dodatni finansijski prihod. Kroz partnerski odnos, prilike pronalazimo zajedno i pružamo kvalitetne trenerske usluge u skladu sa potrebama domaćih i regionalnih kompanija.

Čekamo Vas!

Klikom na PRIJAVI SE NA OGLAS bićete usmjereni na platformu gdje ćete ostaviti Vaše podatke i zakačiti neophodnu dokumentaciju.

Svi kandidati, bez obzira da li odgovaraju uslovima konkursa ili ne, biće kontaktirani i dobiće povratnu informaciju o ishodu nakon zatvaranja oglasa.

Oglas je aktivan 30 dana.

Lokacija: Bosna i Hercegovina

Broj izvršilaca: do 12

Vaš Alphabet Group

Preuzeto sa: Alphabet Group