EdukacijaIzdvajamo

Career Academy

Career Academy je novi program koji je namijenjen trećim i četvrtim razredima srednje škole, kao i studentima završnih godina, koji u narednom periodu planiraju da se prijave za dodatno školovanje, ili planiraju da traže zaposlenje i pripremaju se za intervjue.

Stoga, će Career Academy da pomogne u tome – kako?

Svi prijavljeni će na samom početku imati priliku da poslušaju dve sesije o pripremi za CV i motivaciono pismo, te pripremu za intervju.

Nakon sesija prijavljeni će dostaviti svoj CV i motivaciono pismo (uz potpuno poštovanje podataka), koje će pregledati EdUSA savjetnice i koje će dati komentare svakom individualno kako da unaprijede svoj CV i motivaciono pismo.

Nakon predatog CV-ija i motivacionog pisma će se održati i mock intervju. Intervjue će držati Sydney Scarlata zamjenica direktora BLBO (Banjaluka Branch Office), i intervjui će biti na engleskom jeziku. Ukoliko neko nije siguran/a u poznavanje engleskog jezika, potrebno je da naglasi da želi da intervju bude na BHS-u.

Prijave su otvorene do 15.08.2022.

Prijaviti se možete na: https://forms.gle/g8tsCnhUVWxf5GCR8

Prva info sesija CV i motivaciono pismo će se održati 16.08.2022. od 14h.

Druga info sesija Priprema za intervju će se održati 18.08.2022- od 14h.

Svaka info sesija će trajati sat i 30 minuta.

Cv-ijeve i motivaciono pismo će biti potrebno dostaviti do 31.08.2022.

Intervjui će biti održani u drugoj sedmici septembra, termini će naknadno biti dostavljeni.

Napomena: obe info sesije su obavezne kako biste mogli dostaviti svoje CV-ijeve i motivaciona pisma na pregled, te učestvovati na mock intervju.

Preuzeto sa: Instagram @amcornerbl