DogađajiIzdvajamo

Poziv na okrugli stol o temi ,„Umrežavanjem do održivosti biznisa mladih preduzetnika“

Institut za razvoj mladih KULT vas poziva na učešće u okruglim stolovima pod nazivom „Umrežavanjem do održivosti biznisa mladih preduzetnika“, koji će se održati 15. jula 2022. g. (petak), sa početkom u 10.00 sati u hotelu Courtyard by Marriott u Banjoj Luci.

Okrugli stol je zamišljen kao susret i prilika za razmjenu znanja, iskustava i ideja, te umrežavanje mladih preduzetnika koji su pokrenuli i vode vlastiti biznis.

Mladi preduzetnici će sa učesnicima podijeliti priče o svom preduzetničkom putu pri pokretanju biznisa, ali posebno staviti naglasak na izazove sa kojima se sada susreću u vođenju tih biznisa i radu na njihovoj dugoročnoj održivosti.

Konstruktivnom dijalogu o tome kako unaprijediti poslovni ambijent za mlade ljude spremne na preduzetničke poduhvate u BiH će doprinijeti i relevantni predstavnici institucija vlasti, akademskog, privrednog i nevladinog sektora.

Institut zarazvoj mladih KULT organizira ovaj okrugli stol u okviru inicijative Networking Young Entrepreneurs unutar projekta EU4Business koji finansiraju Evropska unija i Vlada SR Njemačke.

Prijavu za okrugli stol u Banja Luci možete izvršiti na: https://s.mladi.org/okrugli_stol_banja_luka

Više informacija možete dobiti putem maila zerina.selimovic@kultbih.org

Preuzeto sa: mreza-mira.net