Volontiranje

Prvi kalendar obilježavanja međunarodnog dana volontera u Republici Srpskoj

Približava se 5. decembar, kada se širom svijeta obilježava Međunarodni dan volontera!

U Republici Srpskoj se povodom ovog značajnog datuma organizuju mnoge volonterske i promotivne akcije, kampanje, svečanosti i prijemi, kako bi se ukazalo na značaj nesebičnog rada svih volontera!

Pozivamo vas da se uključite u obilježavanje Međunarodnog dana volontera, a kako ovaj značajan događaj ne bi prošao neopaženo, ove godine po prvi put formiramo kalendar obilježavanja Međunarodnog dana volontera, koji će rezultovati prvom mapom sa svim informacijama o realizovanim akcijama širom Republike Srpske.

Ovaj poziv ne odnosi se samo na Lokalne volonterske servise, članice naše mreže, nego na sve organizacije, udruženja, ustanove i druga pravna lica koja u svom radu imaju podršku volontera. Podignimo zajedno vidljivost volontera na najveći nivo!

Informacije o obilježavanjanju 05. decembra možete dostaviti putem Google forme koja se nalazi na našem sajtu ili kontaktom na naše mejl adrese rs.volonterski.servis@gmail.com ili vsrs@volonterskiservisrs.net. Informacije skupljamo do petka, 03.12.2021. godine u 12 časova.

Preuzeto sa: Instagram @volonterskiservisrs