Događaji

BIL Banja Luka 2020: O vizionarima, HR astronautima i autentičnim liderima

Treća BIL konferencija, BIL Banja Luka 2020, održaće se 18. maja u Banskom dvoru i okupiće regionalne i internacionalne stručnjake iz oblasti ljudskih resursa, talent menadžementa, komunikacija i biznisa.

Na BIL Banja Luka 2020 govorićemo o vrijednostima koje stoje iza uspješnih priča, efikasnih timova i produktivne korporativne kulture.

  • Imaš li viziju kako da modernizuješ poslovanje u periodu intenzivnog odlaska radne snage?
  • Koje inovativne HR strategije ti mogu pomoći da zadržiš i razvijaš talente u kompaniji?
  • Kako stil liderstva određuje organizacionu kulturu koja prolazi kroz period digitalne transformacije?
  • Kakav uticaj “employer branding” ima na privlačenje talentovanih zaposlenika te zadržavanje kvalitetnog kadra?
  • Koliko su važne vrijednosti kompanije i kako utiču na uspješnost poslovanja?

Na BIL Banja Luka 2020 dolazi Mickaël Dufourneaud, COO Kahler Communications (Francuska), PCM master trener, TED govornik i čovjek koji u svojim predavanjima kombinuje trenerski pristup, glumu i teatar.

Predavanje “Scratch beneath the surface: From NASA to Pixar PCM Applied” upoznaće vas sa jednom od najefikasnijih metodologija za razumijevanje dubinske strukture ličnosti koja se efiksano primjenjuje u poslovnom svijetu. Aktivno je koriste kompanije kao što su Pixar, Coca Cola, IBM, HP, IKEA i dr.

BIL Banja Luka 2020 ugostiće Danijelu Matijević, sertifikovani Agile HR, Scrum Master i Erickson Solution Focused Couch koja ima višegodišnje iskustvo u radu sa internacionalnim IT kompanijama, a trenutno je direktor internacionalne IT kompanije Consolia.

Predavanje “Agilno za HR i HR u Agilnom” odgovoriće na pitanja: Da li je neophodna promjena organizacione strukture ako želimo agilne timove i agilnu kulturu unutar kompanije? Kakva je uloga lidera u timovima i kompanijama? Koje kompanije su spremne za agilnu transformaciju i kako je sprovesti?

Gojko Rodić, CEO Alphabet Group u okviru predavanja „Ulaganje u ljudske resurse: Između mita i stvarnosti“ pružiće uvid u stanje i nivo razvijenosti HR sektora u malim i srednjim preduzećima u Bosni i Hercegovini.

Kartu sa ranim popustom od 30% možete rezervisati na www.bilbosnia.com, a pripremili smo i poseban popust za grupne karte. Više informacija možete dobiti na ulaznice@bilbosnia.com.