Organizacije

“There’s always room for improvement” J.L.

Ovaj mjesec smo rezervisali za Capacity Building Training, koji je usmjeren na jačanje partnerske strukture omladinskih organizacija na nivou opštine Laktaši.

Iza nas su dva sjajna vikenda koja smo iskoristili za usvajanje korisnih znanja i vještina iz oblasti GRAFIČKOG DIZAJNA I COPYWRITING-a kao i DIGITALNOG MARKETINGA I MARKETINGA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA.

Ova aktivnost je dio projekta “Laktaši Local Youth Development” a predstavlja uvod u digitalni svijet.

Teme su veoma korisne i aktuelne, te je naš tim zajedno sa partnerima odlučio da ide u korak sa vremenom i dopuni postojeće znanje.

Trening je uspješno sproveden zahvaljujući sjajnim kolegama i ekspertima iz Moje Digitalne Akademije (MDA), kojima se ovom prilikom zahvaljujemo i toplo ih preporučujemo svima.

Uskoro radimo na WEB DIZAJNU što će svakako biti značajno, jer je u toku izrada NOVE Web stranice našeg Centra!

*Važna napomena: Tokom održavanja susreta sve epidemiološke mjere se poštuju, učesnici su obavezni nositi maske i dezinfikovati ruke. #staysafe #poštujmomjere

Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) @USAIDBIH i @IOMUNBH #USAID #IOMBIH