Organizacije

Prezentacija “Moje putovanje sa vukom kroz Evropu”

Jeste li znali da se 11.02. obilježava Međunarodni dan žena i djevojaka u nauci, a 12.02. Darvinov dan?! Nema bolje prilike za priču o nauci, a naš gost biće Dragana Šnjegota – doktor bioloških nauka i docent na Prirodno – matematičkom fakultetu u Banja Luci.

Ipak, kako nauka nije bauk – nećemo pričati o formalnom obrazovanju, nego o bogatom iskustvu koje je Dragana stekla putujući Evropom istražujući vuka (Canis lupus)! Zahvaljujući nauci krenula je u mnoga putovanja, od Holandije, Srbije, Slovenije, Mađarske, Poljske, Turske, pa sve do Engleske i Cambridge univerziteta.

Pozivamo vas na prezentaciju “Moje putovanje sa vukom kroz Evropu” u četvrtak, 11.02.2021. godine u 18h. Dočekaćemo vas sa kafom i osmijehom!

Aktivnost “Kafa sa…” organizuje se s ciljem predstavljanja mladih i uspješnih ljudi sa područja naše opštine i regiona, koji će svojim motivacionim prezentacijama prenijeti svoje bogato i zanimljivo iskustvo. Ovo je prva od mnogih prezentacija koje ćemo realizovati u budućem periodu.

Preuzeto sa: Instagram ug_c.e.z.a.r._srbac