Ostalo

Preuzmi je besplatno: Evropska omladinska kartica ti obezbjeđuje 70000 popusta u 37 evropskih zemalja

Evropska Omladinska Kartica ti obezbjeđuje 70 000 popusta u 37 evropskih zemalja. Karticu preuzmi besplatno do kraja marta 2021. godine!

Preuzmi je besplatno: Evropska omladinska kartica ti obezbjeđuje 70000 popusta u 37 evropskih zemalja
Evropska Omladinska Kartica pruža vam priliku da ostvarite svoj puni potencijal. Kartica vam pomaže da putujete po Europi, upoznate nevjerovatne ljude i steknete nova prijateljestva.

Uz karticu imate mogućnosti za učenje novih stvari i pokretanje karijere, stvaranje promjena u vašoj zajednici i postajete aktivni građani koji oblikuju društvo.

Desetine hiljada popusta na putovanja, kulturu, smještaj, obrazovanje, usluge i proizvode u 37 zemalja širom Evrope dostupno je putem ove kartice. Osim toga, u svakoj zemlji postoji na stotine programa i prilika za volontiranje, učenje, zapošljavanje, poduzetništvo i mnoge druge stvari.

Evropska Omladinska Kartica do kraja marta 2021. godine je besplatna za sve mlade od 15 do 30 godina iz BiH.

Evropska Omladinska Kartica će biti digitalna kartica kojoj ćete moći pristupiti putem aplikacije „European Youth Card“. Karticu možete naručiti ispunjavanjem formulara ispod i u roku od 48h dobićete e-mail sa posebnim kodom i uputstvima za aktiviranja kartice. Kartica vrijedi godinu dana.

Sve benefite kartice možete koristiti u BiH ali i u 37 zemalja Evrope. Sve detalje o sponzorima, partnerima, popustima i prilikama za korisnike kartice pogledajte na našem sajtu i društvenim mrežama. Program Evropske Omladinske Kartice u BiH sprovodi PRONI Centar za omladinski razvoj.

Karticu možete naručiti klikom ovdje.

Preuzeto sa: studomat.ba