Zapošljavanje

Konkurs za posao: Administrativno-finansijski asistent/ica

Naziv poslodavca: Centar za životnu sredinu, Banja Luka

Naziv pozicije: Administrativno-finansijski asistent/ica

Opis radnih zadataka: Prijem, obrada, izrada i rukovanje internim i eksternim dokumentima udruženja, blagajničko i bankarsko poslovanje (e-bankarstvo), priprema izvještaja o kretanju finansijskih sredstava u zadatom periodu, vođenje evidencije angažovanih u udruženju, obračun primanja, prikupljanje ponuda i pomoć u organizovanju događaja, komunikacija sa knjigovodstvom, Poreskom upravom, revizijom i sl., korištenje internet alata za komunikaciju i unapređenje poslovanja.

Potrebna znanja i vještine

Uslovi za poziciju: Poznavanje administrativno-finansijskog poslovanja udruženja u Republici Srpskoj, poznavanje relevantnih zakonskih procedura Republike Srpske i Bosne i Hercegovine u vezi sa finansijskim poslovanjem udruženja, poželjno iskustvo u radu u nevladinom sektoru.

Kvalifikacije: Minimalno srednja stručna sprema i druga stručna zvanja sa znanjima i radnim iskustvom u oblasti administrativno-finansijskog poslovanja.

Potrebna znanja i ostali uslovi: Dobro poznavanje engleskog jezika, poznavanje rada na računaru – MS Office paket, internet, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima (najmanje jedna godina), spremnost na fleksibilno radno vrijeme.

Od kandidata se očekuje: Želja za radom za javno dobro i očuvanje prirode i ljudi, sposobnost rada u timu, profesionalan i fleksibilan pristup, volja za učenjem i sticanjem novih znanja i vještina, poželjno iskustvo u radu na projektima finansiranim od Evropske unije i poznavanje PRAG 2020 procedura, usmjerenost ka obavljanju zadataka i postizanju rezultata.

Izvršilaca: 1

Mjesto rada: Banja Luka

Rok za slanje prijava: 04.02.2021.godine do 23.59 h

Šta poslodavac nudi: Mogućnost stručnog usavršavanja i putovanja, angažman po Ugovoru o radu, angažman od početka marta 2021.

Potrebna dokumentacija i kontakt: Motivaciono pismo, biografija (CV) u Europass formatu, dokaz o formalnom obrazovanju (diploma).

Prijave poslati na: jugoslav.jevdjic@czzs.org

Napomena: Na intervju će biti pozvani samo oni kandidati koji uđu u uži izbor. Intervju će uključivati i kratak test iz engleskog jezika, te pojašnjenja u vezi sa nadoknadom za angažman.

Preuzeto sa: Centar za životnu sredinu