Stipendije

Axel Adler program stipendiranja

Program stipendiranja Axel Adler otvoren je za studente izvan EU/EEA i Švajcarske koji se upisuju na osnovne ili master studije softverskog inženjerstva na Univerzitetu u Geteborgu u Švedskoj.

OBLAST: Softversko inženjerstvo

OPIS: Stipendija Axel Adler nudi studentima koji plaćaju školarinu, priliku da dobiju stipendiju za master ili bečelor studije softverskog inženjerstva, za jesenji semestar 2021.

Stipendija pokriva punu cijenu školarine.

USLOVI

  • Morate se prijaviti za master program ili bečelor program iz softverskog inženjerstva kao redovni student. Prijavu morate podnijeti do krajnjeg roka putem https://www.universityadmissions.se/
  • Uplatili ste prijavnu taksu i dokumentovali ste da ispunjavate uslove za studije do 1. februara 2021.
  • Navedite program na univerzitetu u Geteborgu kao svoj prvi izbor na universityadmissions.se.

NAČIN PRIJAVE: Samo kandidati koji su naveli program na univeritetu u Geteborgu imaju pravo da se prijave za stipendiju. Studenti koji ispunjavaju uslove primiće e-mejl sa uputstvima za prijavu do 8. februara 2021. Ako ste kvalifikovani student i niste dobili e-mejl, javite se na scholarships@gu.se.

Ako se prijavljujete za stipendiju na master nivou, slanje CV-a i motivacijskog pisma povećaće vaše šanse da budete izabrani za stipendiju. Ne postoje određeni šabloni koje morate koristiti za svoj CV ili motivaciono pismo. CV i motivaciono pismo treba dostaviti putem vašeg naloga na universitiadmissions.se u kategoriji „Ostali dokumenti“. Ako ste već poslali CV i motivacijsko pismo za prijavu na program, nema potrebe da ih ponovo šaljete za stipendiju.

ROK ZA PRIJAVU: 8. februar 2021.

Detaljnije: https://www.gu.se/en/study-in-gothenburg/apply/scholarships-for-fee-paying-students/axel-adler-scholarship

Preuzeto sa: mladiinfo.me