Događaji

Pay It Forward onlajn konferencija

Ovo je dvodnevna onlajn konferencija o diseminaciji, PiFbase International projekta, na kojoj ćete naučiti o inovativnoj metodi uključivanja nedovoljno zastupljenih grupa mladih u aktivnosti socijalnog preduzetništva.

OBLAST: Omladinski rad

OPIS: Ovaj događaj dio je strateškog partnerstva Pay it Forward Be A Social Entrepreneur International, trogodišnje saradnje između Awesome People (Švedska), Un strop de fericire (Rumunija) i Nuorten Yrittajyystalo Innola (Finska).

Događaj je namijenjen omladinskim radnicima, omladinskim liderima, edukatorima koji rade sa mladima od 13 do 30 godina, koji rade na polju neformalnog učenja i rada sa mladima. Na ovoj onlajn konferenciji o diseminaciji naučićete o inovativnoj metodi uključivanja nedovoljno zastupljenih grupa mladih u aktivnosti socijalnog preduzetništva (PiFbase).

Agenda: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/download/salto%5Ctrainingcalendar%5Cmodel%5CDownload-7743/Invitation%20PiFbase%20International%20Dissemination%20Conference.pdf

USLOVI: Mogu se prijaviti svi zainteresovani.

NAČIN PRIJAVE: Za prijavu popunite aplikacionu formu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd3Dt4fKmgr2–epmXSpIfiaT6eXuk8ZEzHbe9bM64Y2OoE5g/viewform

ROK ZA PRIJAVU: 28. januar 2021.

Detaljnije:

Preuzeto sa: mladiinfo.me