Vijesti

Nastavljena kampanja „Volim Srpsku“

Ministarstvo porodice, omladine i sporta nastavlja sa realizacijom kampanje „Volim Srpsku“, čiji je cilj promocija mladih ljudi koji su ostvarili uspjeh u Republici Srpskoj u kojoj žele da grade svoju budućnost.

Kroz spotove, koji će biti emitovani u sredstvima javnog informisanja, mladi volonteri, sportisti i studenti šalju poruku vršnjacima na koji način su ostvarili svoje rezultate i motivišu ih da se trude, vrijedno rade i ne odustaju od ostvarenja svojih ciljeva.

Namjera Ministarstva je da ovom kampanjom promoviše uspješne i ostvarene mlade ljude kao pozitivne uzore među mladima s ciljem izgradnje zdravog društva, te da dugoročno utičemo na poboljšanje slike u javnosti kada je u pitanju sveukupni ambijent u Republici Srpskoj i mogućnost da se pojedinci ostvare na profesionalnom i privatnom planu, te izgrade stabilnu i sretnu porodicu.

Kampanjom „Volim Srpsku“ obuhvaćeni su najbolji među nama, oni koji će, uz adekvatnu podršku, izgraditi još uspješniju i prosperitetniju Republiku Srpsku.

Preuzeto sa: Ministarstvo porodice, omladine i sporta