Zapošljavanje

Prijavite se za program poslovnih lidera

Program za mlade SDG inovatore prilika je za kompanije koje učestvuju u Globalnom dogovoru UN-a da identifikuju mlade talente u svojim organizacijama za saradnju i ubrzavanje poslovnih inovacija ka ciljevima održivog razvoja (SDG).

OBLAST: Biznis, ekonomija

OPIS: Ovaj program osmišljen je da angažuje najbolje talente vaše kompanije ne samo u unapređivanju vaših napora u održivosti, već u pokretanju inovacija i isporučivanju opipljivih rješenja sa potencijalnom tržišnom vrednošću za vašu kompaniju. Desetomjesečni program aktivira buduće poslovne lidere da razvijaju i pokreću inovativna rješenja kroz nove tehnologije, inicijative i poslovne modele i ostvaruju ciljeve održivosti svoje kompanije.

USLOVI: Zaposleni sa visokim učinkom u nekoj od kompanija UN koji nijesu straiji od 35 godina i imaju interesovanja za inovacije poslovnog modela, održivost i tehnologije.

NAČIN PRIJAVE: Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti puten sljedećeg linka: https://www.unglobalcompact.org/take-action/global-impact-initiatives/apply-ysip-company/new

ROK ZA PRIJAVU: 30.11.2020. godine.

Detaljnije: www.unglobalcompact.org

Preuzeto sa: mladiinfo.met