Događaji

Prijavite se na regionalnu UPSHIFT radionicu

Otvoren je konkurs za prijavu na treću regionalnu UPSHIFT radionicu koju realizuje Laboratorija inovacija za mlade „Kreaktivator”, koja će se održati onlajn preko Zoom i Miro aplikacije.

OBLAST:Više oblasti

OPIS: Cilj ovog projekta su, prije svega, prekogranična saradnja i jačanje zajedništva koje će uticati na pozitivan odnos prema različitostima, na osjećaj pripadnosti zajednici, ali i najbitnije od svega, na želju mladih da doprinesu razvoju društva. UPSHIFT predstavlja intenzivnu radionicu, na kojoj deset odabranih timova uči kako da, od prepoznatog problema, prođe kroz sve bitne korake koji vode do kreiranja inovativnog rješenja, a sve to uz pomoć mentora. Kombinacijom kreativnog i inovativnog rada, konstantnim učenjem novih stvari, Laboratorija se trudi da pomogne mladima i adolescentima da pruže sopstveni doprinos poboljšanju stanja u lokalnim zajednicama. Regionalna UPSHIFT radionica će se održati tokom dva uzastopna vikenda – prvi dio radionice održaće se 12. i 13. decembra, dok će se drugi dio održati 19. i 20. decembra 2020. godine.

USLOVI: Mogu se prijaviti mladi ljudi i adolescenti iz Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine koji imaju između 16 i 24 godine.

NAČIN PRIJAVE: Za više informacija o načinu prijave na: http://kreaktivator.me/upshift/

ROK ZA PRIJAVU: 29.11.2020. godine

Detaljnije: http://kreaktivator.me/

Preuzeto sa: mreza-mira.net