Edukacija

Prijavite se za učešće u online kursu Preduzetništvo 2

Univerzitet u Pensilvaniji, SAD, poziva zainteresovane kandidate da se prijave za učešće u kursu za preduzetništvo, napredni nivo.

OBLAST: Preduzetništvo

OPIS: Univerzitet u Pensilvaniji, u okviru Wharton škole, organizuje kurs za studente osnovnih studija koji je dizajniran na način da će uspješnim kandidatima pružiti sveobuhvatan pregled kritičnih komponenti stvaranja startup-a. Kurs, pod nazivom Preduzetnštvo 2, uključuje obuku u oblasti pokretanja startup-a, sticanja praktičnog znanja iz realnog sektora, izgradnje tima i upravljanja istim, rasposdjele kapitala i izgradnje spoljnjeg tima, članova savjetodavnog odbora, profesionalnih službi i preduzetničke strategije. Na kraju kursa kandidati će moći da kreiraju strategiju za lansiranje i biće spremni za preduzetništvo. Kurs je besplatan.

USLOVI: Kandidati iz cijelog svijeta mogu da se prijave za učešće u kursu. Neophodan je visok nivo znanja engleskog jezika.

NAČIN PRIJAVE Registracija i prijava za kurs je omogućena putem sledećeg linka: https://www.coursera.org/learn/wharton-launching-startup

ROK ZA PRIJAVU: U toku.

Detaljnije na: https://abroadship.org/long-term-online-programme-entrepreneurship/

Preuzeto sa: hocu.ba