IzdvajamoKonkursi

Elnos grupa: Konkurs za ljetnu praksu

Otvorite put karijeri u regionu i Evropi

Naša praksa je savršena za studente koji žele steći znanje i uvid u to kako se realizuju neki od najmodernijih i najvećih projekata u Evropi i regionu. Ne propustite priliku da svoje znanje upotpunite u našem jedinstvenom programu prakse! Pridružite nam se i saznajte šta je potrebno da biste uspjeli kao elektro inženjer u današnjem brzom svijetu.

Ko se može prijaviti?

Studenti treće godine smjer energetika sa elektrotehničkih fakulteta iz Banjaluke, Istočnog Sarajeva i Beograda, kao i studenti ostalih elektrotehničkih fakulteta.

Kako funkcioniše praksa?

Deset dana je sve što je potrebno da vidite koliko je naš program prakse zaista nevjerovatan. Moći ćete da primijenite ono što ste naučili na fakultetu i vidite kako to funkcioniše u stvarnom svijetu. Osim toga, imaćete priliku da se povežete sa nekim od vrhunskih profesionalaca u vašoj oblasti.

Naše kolege će biti uz vas, kako biste za vrijeme trajanja ovog programa stekli znanja i vještine koje će vas učiniti spremnijim za rad i početak karijere

Kada i gdje?

Praksa će se održavati u periodu od 29. jula do 9. avgusta u Banjaluci i Beogradu uz obezbijeđen prevoz i smještaj. Prijavite se i osigurajte sebi nezaboravno iskustvo!

*Samo kandidati koji prođu primarnu selekciju biće kontaktirani.

Prijave slati na hr@elnosgroup.com do 12.07.2024.

P.S. Obećavamo da vam neće biti dosadno – u Elnos Grupi svaki dan je nova avantura.

Izvor: Saopštenje