EdukacijaIzdvajamo

Javni poziv za učešće u radionici “Ljetna škola filma”

🎬Audio-vizuelni centar Republike Srpske poziva sve zainteresovane srednjoškolce iz Republike Srpske da se prijave za učešće u radionici „LJetna škola filma”.”LJetna škola filma“ je desetodnevna radionica , koja će se održati od 19. do 29. avgusta 2024. godine, u Banjoj Luci u sklopu univerzitetskog kampusa. Radionica se organizuje u saradnji sa Akademijom umjetnosti u Banjoj Luci.

📌Učesnici će imati priliku da prođu kreativni proces od ideje do premijere, a rezultat radionice „LJetna škola filma“ će biti zajednički snimljen film.

Cilj je upoznavanje srednjoškolaca Republike Srpske sa audio-vizuelnim djelatnostima kroz teoretski i praktični pristup.

🔴Javni konkurs u kojem su navedeni uslovi učešća možete pronaći na linku u opisu profila ili na internet stranici ovog Centra (www.avcrs.com)

Prijave na Javni poziv se mogu slati do 18. juna 2024. godine do 24.00 časa.

Odluku o izboru učesnika radionice „LJetne škole filma“ donosi stručni žiri, a ukupno će biti izabrano 25 učesnika.

Rezultati Javnog poziva će biti objavljeni najkasnije do 1. jula 2024. godine na internet stranici Centra, a primljeni učesnici će biti obaviješteni putem imejla.

📌Učesnici se prijavljuju za učešće na „LJetnu školu filma“ putem prijavnog formulara koji se nalazi na internet stranici Centra www.avcrs.com (na linku: https://forms.gle/b66rCi6uTaqeCzaQ9)

Slanje Prijave moguće je isključivo elektronskim putem u okviri formulara, s tim da se radovi čije slanje u okviru Prijave putem formulara nije moguće usljed tehničkih razloga (npr. veličina datoteke) izuzetno mogu poslati putem wetransfer linka na imejl Centra info@avcrs.com.

Za sve učesnike radionice „LJetna škola filma“ biće obezbijeđena hrana za vrijeme trajanja radionice, a za one koji nisu iz Banje Luke biće obezbijeđen smještaj.

Dodatne informacije u vezi sa Javnim pozivom mogu se dobiti isključivo elektronskim putem, slanjem upita na imejl-adresu info@avcrs.com.

Preuzeto sa: Instagram