Vijesti

Manifestacija posvećena promociji banjalučkog ćevapa: Sedmo izdanje „Ćevap fest“ od 13. do 16. juna

Sedmi „Ćevap fest“, manifestacija posvećena promociji banjalučkog ćevapa, biće otvoren sutra, 13. juna u Parku „Petar Kočić“.

Prepoznatljivi festival, koji već godina unazad privlači mnogobrojne posjetioce, u ovogodišnjem izdanju obogaćena je i velikom ponudom domaćih poljoprivrednih proizvoda, u saradnji sa asocijacijom „Plodovi sela“.

Promoter ove manifestacije, Nebojša Kuštrinović, ističe da će posjetioci imati priliku da uživaju u najboljim banjalučkim ćevapima, ali da isprobaju brojne domaće delicije.

-Nimalo slučajno, ovogodišnji festival otvaramo na Spasovdan, krsnu slavu grada, u namjeri da pružimo dodatni sadržaj našim sugrađanima koji nas vjerno prate svih ovih godina. I, nemojte da vas brine kiša, ovo je samo prolazna nestabilnost, sunce će ponovo da nas ogrije od petka, tako da imate razloga da se prošeta do parka i pogleda šta smo vam pripremili za novo izdanje festivala – poručio je Kuštrinović.

U namjeri da damo podstrek domaćim proizvođačima, ovogodišnji festival smo obogatili bogatom ponudom domaćih poljoprivrednih proizvoda.

Prema najavama organizatora, festival će zvanično biti otvoren u čevrtak ujutro, a trajaće će do nedjelje naveče.

Održavanje ovogodišnjeg „Ćevap festa“ podržao je Grad Banja Luka putem Kalendara turističkih manifestacija za 2024. godinu.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka